F04

Fotbollsgalan Globen 2018

14 nov, 2018
Säsongsavslutningen kröntes av ett besök på Fotbollsgalan... och Zlatan var också där! Strax före 18:30 samlades 23 galasugna spelare (och tre ledare) på Ängbyplan för gemensam resa till Globen och årets Fotbollsgala. Traditionsenligt skulle årets prestationer, spelare och lag koras. Vi hade fått bra platser ganska nära scenen och hade fin utsikt över de speciellt inbjudna gästerna dvs. landslagen, AIK, Piteå samt andra kändisar från Sveriges fotbollsfamilj. Lagbild innan vi tog plats i Globen. Efter genomgång av studiomannen satta gala ingång och ett av de första pris som delades ut var årets anfallare... och då dök han upp. Det jublades öronbedövande när Zlatan presenterades som vinnare i herrklassen. Anja Mittag vann i damklassen men fick, som så många andra, stå i skuggan av Zlatan. Galan fortsatte med varvande av prisutdelning och som alltid något krystade intervjuer. Vid ett par, tre tillfällen var det stående ovationer för pristagare (Lotta Schelin, hederspris) eller prisutdelare (spelare från VM 1958) men de mest värmande applåderna fick inslaget om Jimmy Durmaz och hur han och landslaget tacklade påhoppen på honom efter förlusten i VM i somras. Mest skratt kom från Schyffert-filmerna med landslagsspelarna! Zlatan kom tillbaka ytterligare en gång (nytt jubel) för att dela ut "sitt" No. 10 pris som i år gick till Grunden Bois. Zlatan har en öppen plats som deras materialförvaltare när han behöver ett riktigt arbete. Tjejerna scoutade kändisar och lyckades via idogt arbete på sociala medier locka AIK:s målvakt (Oscar Linnér) att komma bort till vår läktarsektion för fotografering - bra jobbat och stort av honom att komma! Med detta är säsongen avslutad... men vi är redan igång med vinterträningen... snart är det vår igen!

Årets sista Sanktanmatch

21 okt, 2018
Sm square 20181020 145737
Lördag 20 Oktober mötte Ängby IF Essinge IK Vi möttes i våras och tog då ledningen men Essinge vände och vann med 3-1 Nu startade matchen med fokuserade spelare som var stärkta efter mötet mot Hässelby . Bra tempo och försvarsspel samt schyssta tacklingar.Vi fick stopp på Essinges spel på kanterna och anföll själva på höger kanten med några av våra snabba och kvicka spelare. Dock tog Essinge ledningen med 1-0 men laget tog NYA tag .Det blev hörnor och en del inkast . Våra målvakter gjorde flera viktiga räddningar. Ganska nära slutet så pressar vi Essinge rejält . Deras målvakt springer ofta ut för att skjuta bort bollen. Vid flera tillfällen tar bollen på Klara som till slut hamnar i en situation med 3 motståndare som slutar med mål då en Essingespelare skall rensa bort bollen men råkar sätta den i eget mål. Vi trycker på lite till mot Essinge men matchen slutar 1-1 och det var nog säsongens bästa laginsats. Alla jobbade för varandra. Tack alla tjejer för en fantastiskt spännande match. Fler bilder under fliken Sanktan.

Säsongsavslutning Sanktan

3 okt, 2018
Nu återstår en säsongsavslutning. Kan föräldragruppen i F04 hitta på något tillsammans F05: s föräldrar 2 matcher kvar . IFK VIKSJÖ BORTA 14 /10 OCH ESSINGE IK HEMMA 20/10 VI BEHÖVER ERAT STÖD ⚽️🏃‍♀️⚽️🏃‍♀️⚽️🏃‍♀️

Vinterträning

3 okt, 2018
DAGS FÖR VINTERTRÄNING !! VAR ?? COACH NEBEZ ACADEMY !! VISNING MÅNDAG 8 OKTOBER ANMÄLAN TILL MIG PÅ SMS ELLER MAIL 076-1091151 MAGNUS.LANZEN@ANGBYIF.SE

Sommarträning 2018

2 jul, 2018
Alla som väntat på att få något att göra under ca 5 veckor i sommar. Se separat rubrik för sommarträning. Uppföljning sker under Augusti.

Provträning Dam

31 okt, 2018
​Framöver finns det möjlighet för provspel med Dam-laget. Läs mer

Provträning Herr

29 okt, 2018
Framöver finns det möjlighet för provspel med Herr-laget. Läs mer

DJ: Vi är igång!

29 okt, 2018
För några veckor sedan hade laget spelarträff och kick-off för Ängbys nya damjuniorlag. Därmed har vi nu officiellt satt igång vårt nya lag! Läs mer

LAGFOTOGRAFERING

3 okt, 2018
Nu har vi bokat fotografering vecka 42, fotografen kommer rigga upp i klubbhuset från och med onsdag eftermiddag 17/10 till söndag 21/10 Vi kommer skicka ut ett schema inom kort.
Md f04 bbtvd 0001

F04 är ett lag med glädje och långsiktigt tänk i första rummet. Vi erbjuder en utvecklande miljö för alla spelare där vi ser varje spelare och låter alla spelare få ta sin egen plats.

Välkommen att träna och spela med oss!
Kontaktinformation finns under "truppen".

Md rimbocupen
Md trea sk ndalsbollen 2014 1
Md helencupen2014 lagbild
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub