Knatteskola 2020

2019 års Knatteskola är avslutad - tack till alla glada barn och familjer som varit med! Ny info kommer i början av 2020. Välkommen tillbaka!


Välkommen till Knatteskolan i fotboll 2019!

Anmälan till vår populära knatteskola i fotboll är nu öppen för barn födda 2013. Barn födda 2014 är välkomna i mån av plats (gör en ordinarie anmälan!)

Efteranmälan måndag/tisdag: https://member.myclub.se/pub/forms/5644/URUCcDC5jD...

Knatteskolan är öppen för de allra yngsta spelarna i Ängby IF och träningarna är anpassade till barnens utveckling och består i huvudsak av lek och rörelse men med så mycket boll som möjligt. Huvudmålet är att barnen skall röra sig och ha roligt. I år samarbetar vi med mobil-appen Supercoach för att planera och genomföra roliga och kvalitativa övningar med barnen. Knatteskolan startar i april och slutar i oktober med uppehåll över sommaren. Träningarna hålls en gång i veckan på en fast dag och man kan välja mellan måndag och/eller tisdag och tiden är klockan 18.00-19.00 på Ängby IP 3 för båda dagarna.

Avgiften för Knatteskolan, vår och höst, är 1 200 kronor och då ingår medlemskap i Ängby IF, avgift för Knatteskolan, skopåse, Adidas träningströja, Adidas fotboll, Ängby IF vattenflaska samt guldmedalj vid avslutningen på hösten. Vi behöver din anmälan senast den 1 mars för att garantera materialleverans till uppstart. Anmälningar efter 1 mars erhåller sitt materialpaket efterhand. Under våren kommer vi att skicka en faktura via e-post för knatteskolan. Ängby IF träningskläder som strumpor, träningsoverall med mera finns att köpa hos vår materialleverantör Stadium Bromma Blocks.

Förslag på klädsel enligt profilguide:
Gröna shorts
Grön träningströja (Ingår en tröja i Knatteskolans pris)
Gröna strumpor
Svart underställ om det är kallt ute
Tjockare tröja eller jacka vid kallt väder
Regnjacka vid nederbörd
Gympaskor eller fotbollsskor för konstgräs (Oftast märkta med AG)
Benskydd

Plats: Ängby IP, konstgräsplan 3, vid vårt klubbhus.
Träningstider: Måndagar klockan 18.00-19.00 eller tisdagar klockan 18.00-19.00.
Datum: Vecka 17 - 23 och vecka 35 - 41. Totalt 14 gånger.

Frågor:
Om du har frågor om Knatteskolan kan du skicka e-post till kansli@angbyif.se.Anmälan för ledare: https://member.myclub.se/pub/forms/5229/CQAUX4zB9y...


---

Bra att veta inför Knatteskolan Fotboll

Hej och välkomna till knatteskolan!
Äntligen är det dags för årets upplaga av Ängby IF:s knatteskola och vi ser fram emot en riktigt rolig fotbollssäsong tillsammans.

Att tänka på:

  • Oömma kläder, bra skor, regnkläder och något varmare. Kläder efter väder!
  • Märk alla saker (boll, vattenflaska, kläder osv) med namn. Det är många barn på plats och lätt att saker försvinner. Kvarglömt låda finner ni i klubbhuset.
  • Ta med allt material varje gång! Boll, vattenflaska och tröja
  • På planen vill vi endast se spelare och tränare. Föräldrar och andra anhöriga är välkomna att heja på från sidan av planen.
  • Vi respekterar också att det är lag som har träningar före och efter knatteskolan och håller oss utanför planen dessa tider

Kansliet nås via e-post på kansli@angbyif.se.

Md adidas
Md stiftelsen fair play 1
Md ica bromma logo  1
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub