Knatteskola 2020

Uppdatering 3/4

På grund av rådande situation med Covid-19 (Corona) så försöker vi att navigera utifrån den information vi får från Folkhälsomyndigheten samt våra ansvariga idrottsförbund. Regeringen gick förra veckan ut med ett förbud mot allmänna sammankomster på fler än 50 personer. Träningsverksamhet ingår inte i förbudet, men vår planerade Knatteskola är ett tillfälle som normalt samlar mycket föräldrar och andra anhöriga.

Vi planerar just nu för att vidta ett antal åtgärder så att vi följer aktuella riktlinjer och det innebär att vi kommer att behöva skjuta på starten av Knatteskolan två veckor och istället förlänga med motsvarande i juni. Istället för start vecka 17 (20 & 21 april) så kommer första tillfället att vara vecka 19 (4 & 5 maj). Vi kommer därefter att ha 7 tillfällen innan sommaren (precis som planerat), men med sista ordinarie tillfälle 16 & 17 juni.

Om någon har frågor är ni mycket välkomna att kontakta oss. I dessa tider är många oroliga, men samtidigt är vi övertygade om att aktiviteter såsom Knatteskolan är viktigare än någonsin.

Om nya riktlinjer eller regler kommer så kommer vi naturligtvis att följa dessa
Välkommen till Knatteskolan i fotboll 2020!

Anmälan till vår populära knatteskola i fotboll är nu öppen för barn födda 2014. Barn födda 2015 är välkomna i mån av plats (gör en ordinarie anmälan!)

Anmälan för att träna måndagar: https://member.myclub.se/pub/forms/6735/WwTisRuHOP...

Anmälan för att träna tisdagar: https://member.myclub.se/pub/forms/6737/Oa1P8DCLCj...

Knatteskolan är öppen för de allra yngsta spelarna i Ängby IF och träningarna är anpassade till barnens utveckling och består i huvudsak av lek och rörelse men med så mycket boll som möjligt. Huvudmålet är att barnen skall röra sig och ha roligt. I år samarbetar vi med mobil-appen Supercoach för att planera och genomföra roliga och kvalitativa övningar med barnen. Knatteskolan startar i april och slutar i oktober med uppehåll över sommaren. Träningarna hålls en gång i veckan på en fast dag och man kan välja mellan måndag och/eller tisdag och tiden är klockan 18.00-19.00 på Ängby IP 3 för båda dagarna.

Avgiften för Knatteskolan, vår och höst, är 1 300 kronor och då ingår medlemskap i Ängby IF, avgift för Knatteskolan, skopåse, Adidas träningströja, Adidas fotboll, Ängby IF vattenflaska samt guldmedalj vid avslutningen på hösten. Vi behöver din anmälan senast den 1 mars för att garantera materialleverans till uppstart. Anmälningar efter 1 mars erhåller sitt materialpaket efterhand. Under våren kommer vi att skicka en faktura via e-post för knatteskolan. Ängby IF träningskläder som strumpor, träningsoverall med mera finns att köpa hos vår materialleverantör Stadium Bromma Blocks.

Förslag på klädsel enligt profilguide:
Gröna shorts
Grön träningströja (Ingår en tröja i Knatteskolans pris)
Gröna strumpor
Svart underställ om det är kallt ute
Tjockare tröja eller jacka vid kallt väder
Regnjacka vid nederbörd
Gympaskor eller fotbollsskor för konstgräs (Oftast märkta med AG)
Benskydd

Plats: Ängby IP, konstgräsplan 3, vid vårt klubbhus på Vultejusvägen 12.
Träningstider: Måndagar klockan 18.00-19.00 eller tisdagar klockan 18.00-19.00.
Datum: Vecka 19 - 25 på våren (obs! ändrat från vecka 17-23) och vecka 35 - 41 på hösten. Totalt 14 gånger.


Att tänka på:

  • Oömma kläder, bra skor, regnkläder och något varmare. Kläder efter väder!
  • Märk alla saker (boll, vattenflaska, kläder osv) med namn. Det är många barn på plats och lätt att saker försvinner. Kvarglömt låda finner ni i klubbhuset.
  • Ta med allt material varje gång! Boll, vattenflaska och tröja
  • På planen vill vi endast se spelare och tränare. Föräldrar och andra anhöriga är välkomna att heja på från sidan av planen.
  • Vi respekterar också att det är lag som har träningar före och efter knatteskolan och håller oss utanför planen dessa tider


Frågor:
Om du har frågor om Knatteskolan kan du skicka e-post till kansli@angbyif.se.


Anmälan för ledare: https://member.myclub.se/pub/forms/6734/byj6Qg1nce...


Md adidas
Md stiftelsen fair play 1
Md ica bromma logo  1
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub