Knatteskola 2019Vi kommer som tidigare år arrangera Knatteskola våren och hösten 2019. Knatteskolan riktar sig till flickor och pojkar födda 2013. Barn födda 2014 är varmt välkomna i mån av plats. Se nedan info från 2018-års Knatteskola.Välkommen till Knatteskolan i fotboll 2018

Anmälan till vår populära knatteskola i fotboll är nu öppen för barn födda 2012.
Länk till anmälningsformuläret finns i menyn för Knatteskolan.
Barn födda 2013 är välkomna i mån av plats.

Knatteskolan är öppen för de allra yngsta spelarna i Ängby IF och träningarna är anpassade till barnens utveckling och består i huvudsak av lek och rörelse men med så mycket boll som möjligt. Huvudmålet är att barnen skall röra sig och ha roligt. Knatteskolan startar i april och slutar i oktober med uppehåll över sommaren. Träningarna hålls en gång i veckan på en fast dag och man kan välja mellan måndag eller tisdag och tiden är klockan 18.00-19.00 på Ängby IP 3 för båda dagarna.

Avgiften för Knatteskolan, vår och höst, är 1 200 kronor och då ingår medlemskap i Ängby IF, avgift för knatteskola, Adidas ryggsäck, Adidas träningströja, Adidas fotboll, Ängby IF vattenflaska samt guldmedalj vid avslutningen på hösten. I slutet av mars kommer vi att skicka en faktura via e-post för knatteskolan. Ängby IF träningskläder som strumpor, träningsoverall med mera finns att köpa hos vår materialleverantör Intersport Bromma Blocks.

Förslag på klädsel enligt profilguide:
Gröna shorts
Grön träningströja (Ingår en tröja i knatteskolans pris)
Gröna strumpor
Svart underställ om det är kallt ute
Tjockare tröja eller jacka vid kallt väder
Regnjacka vid nederbörd
Gympaskor eller fotbollsskor för konstgräs (Oftast märkta med AG)
Benskydd

Plats: Ängby IP, konstgräsplan 3, vid vårt klubbhus.
Träningstider: Måndagar klockan 18.00-19.00 eller tisdagar klockan 18.00-19.00.
Datum: Mitten av april till början av oktober - totalt 14 gånger. Sista tillfället före sommarlovet är vecka 23. På hösten är uppstart vecka 34 och sista tillfälle är vecka 40.

Anmälan för ledare:
Ungdomsledare anmäler sig i anmälningsformulär för ledare i menyn.
Under hösten 2017 tar vi in föräldrar i Knatteskolan för att stegvis ta träningen för att sedan bilda ett lag under oktober 2017 tillsammans med andra föräldrar.


Frågor:
Om du har frågor om knatteskolan kan du skicka e-post till kansli@angbyif.se.


Bra att veta inför Knatteskolan Fotboll

Hej och välkomna till knatteskolan!
Äntligen är det dags för årets upplaga av Ängby IF:s knatteskola och vi ser fram emot en riktigt rolig fotbollssäsong tillsammans.

Att tänka på:

  • Oömma kläder, bra skor, regnkläder och något varmare. Kläder efter väder!
  • Märk alla saker (boll, vattenflaska, kläder osv) med namn. Det är många barn på plats och lätt att saker försvinner. Kvarglömt låda finner ni i klubbhuset.
  • Ta med allt material varje gång! Boll, vattenflaska och tröja
  • På planen vill vi endast se spelare och tränare. Föräldrar och andra anhöriga är välkomna att heja på från sidan av planen.
  • Vi respekterar också att det är lag som har träningar före och efter knatteskolan och håller oss utanför planen dessa tider

Kansliet nås via e-post på kansli@angbyif.se.

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub