Tränarutbildning SvFF C VT19

Ängby IF välkomnar alla klubbens ledare att anmäla sig till förbundets C-utbildning.

Hösten 2018 genomförde vi C-utbildningens bägge kursdagar på Ängby IP med stor framgång. Våren 2019 arrangerar vi en ny runda.

C-diplomet är första steget i Svenska fotbollförbundets utbildningsstege och föreningen vill att alla tränare i klubben ska inneha minst denna utbildningsnivå. Om man inte får plats på tillfällena på Ängby IP kan man själv söka sig ett lämpligt tillfälle på fotbollszonen.se. Det är gratis och man kan gå var man vill av de tillgängliga tillfällena.

Nedan är preliminär info.

Vad? C-utbildning.

Var? Ängby IP.

När? Kl 08:30 - 18:00 lördagen den 23 mars (C1) och lördagen den 27 april (C2). Närvaro på bägge utbildningarna krävs för att få C-licens, men det är tillåtet att endast ta C1 och vid ett senare tillfälle gå C2:an.

Anmälan: Observera att det är separat anmälan till de två tillfällena.

C1: http://fotbollszonen.se/anmal/anmal?Id=484b6493-b4...

C2: http://fotbollszonen.se/anmal/anmal?Id=440c3190-02...

Förkunskapskrav: Inga, bortsett från att C1 måste genomgås före C2.

Frågor? oscar.borgh@angbyif.se


Förbundets info om kursen:

Tränarutbildning C-Diplom

Instegsutbildningen, Tränarutbildning C-diplom, ger en grundläggande förståelse för fotbollen i Sverige och vilka egenskaper en bra tränare har. Även deltagare utan bakgrund i fotbollen är välkomna till denna kurs. Ledarskap och kommunikation med barn står i centrum, men också vägledning för att genomföra roliga, lärande och lekfulla träningspass. Kursen är en obligatorisk introduktion för alla tränare och öppnar möjligheter för vidare kurser inom det område man vill verka som tränare.

Md adidas
Md ica bromma logo  1
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub