Tränarutbildning: Passera mera (1v1 offensiv) höst

Klubben välkomnar alla tränare till en internutbildning i Passera mera, som är en metod i 1v1 offensiv - det vill säga förmågan att kunna passera sin motståndare själv. Denna utbildning riktar sig mot tränare för alla åldrar.

"Passera mera är en träningsmetod för att utveckla fotbollsspelares förmåga att dribbla förbi sin motståndare. Det offensiva en mot en-spelet är inte bara en matchavgörande förmåga - det är också väldigt kul! Teknisk träning lägger grunden för en fotbollsspelare och en mot en-situationerna fångar på många sätt essensen i den tekniska träningen. Därför riktar sig boken till fotbollsspelare, lagstränare, individuella instruktörer, föreningar, föräldrar till fotbollsspelare och fotbollsfans.

Boken innehåller bakomliggande teoretiska principer och tar dessa vidare till ett omfattande register av verktyg - olika tekniker - för att passera mera. Verktygen presenteras med detaljerade beskrivningar i text och bild med åtföljande instruktionspunkter. Boken kan således användas som en praktiskt handbok och träningsmetoden lämpar sig såväl för tränare som för spelare som tränar på egen hand. Alla fotbollsspelare, oavsett ålder och nivå, kan förbättra sitt offensiva spel genom att passera mera!" (Baksidestext till boken "Passera mera").


Steg 1

Vad? Tränarutbildning Passera mera (steg 1)

Var? Teori på klubbhuset, Ängby IP. Praktik på Grimsta A.

När? Teori: Tis 11 februari kl 18:30 - 20:30 (klubbhuset). Praktik: Tors 13 februari kl 17:30 - 19:30 (Grimsta A).

Anmälan: Genom mail till oscar.borgh@angbyif.se. Först till kvarn.

Förkunskapskrav: Inga.

Frågor? Genom mail till oscar.borgh@angbyif.se


Steg 2

Vad? Tränarutbildning Passera mera (steg 2)

Var? Ängby IP

När? Hösten 2020

Anmälan: Genom mail till oscar.borgh@angbyif.se. Först till kvarn.

Förkunskapskrav: Passera mera steg 1.

Frågor? Genom mail till oscar.borgh@angbyif.se


Md adidas
Md stiftelsen fair play 1
Md ica bromma logo  1
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub