Tränarutbildning Passera mera (1v1 offensiv) 2019

Klubben välkomnar alla tränare till en internutbildning i Passera mera, som är en metod i 1v1 offensiv - det vill säga förmågan att kunna passera sin motståndare själv. Denna utbildning riktar sig mot tränare för alla åldrar.

"Passera mera är en träningsmetod för att utveckla fotbollsspelares förmåga att dribbla förbi sin motståndare. Det offensiva en mot en-spelet är inte bara en matchavgörande förmåga - det är också väldigt kul! Teknisk träning lägger grunden för en fotbollsspelare och en mot en-situationerna fångar på många sätt essensen i den tekniska träningen. Därför riktar sig boken till fotbollsspelare, lagstränare, individuella instruktörer, föreningar, föräldrar till fotbollsspelare och fotbollsfans.

Boken innehåller bakomliggande teoretiska principer och tar dessa vidare till ett omfattande register av verktyg - olika tekniker - för att passera mera. Verktygen presenteras med detaljerade beskrivningar i text och bild med åtföljande instruktionspunkter. Boken kan således användas som en praktiskt handbok och träningsmetoden lämpar sig såväl för tränare som för spelare som tränar på egen hand. Alla fotbollsspelare, oavsett ålder och nivå, kan förbättra sitt offensiva spel genom att passera mera!" (Baksidestext till boken "Passera mera").

Observera att utbildningen är två tillfällen, teori-delen på Ängby IP och praktik-passet på Järfällavallen.


Vad? Tränarutbildning Passera mera (steg 1)

Var? Ängby IP (torsdag 31 januari) och Järfällavallen (söndag 3 februari).

När? Kl 19:00 - 21:30 torsdagen 31 januari (Ängby IFs klubbhus) och kl 10:00 - 12:00 söndagen 3 februari (Järfällavallen).

Anmälan: Genom mail till oscar.borgh@angbyif.se. Först till kvarn.

Förkunskapskrav: Inga.

Frågor? Genom mail till oscar.borgh@angbyif.se

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub