Plusträning VT 19

Välkommen till Plusträning Vårterminen 2019.

Detta är upplägget för de spelare som vill träna mer och fokusera på sin utveckling.


Period

Vecka 15-24 (totalt 10 veckor). Vi tar inte uppehåll för röda dagar eller skollov.


Schema

F/P 2011-2012: Måndagar kl 15:00 - 16:00 (hämtning Norra Ängby och Bromma Kyrk - läs mer nedan).

F/P 2010: Måndagar kl 16:00 - 17:00 (IP2) (hämtning Norra Ängby och Bromma Kyrk - läs mer nedan).

F/P 2009: Torsdagar kl 16:00 - 17:00 (hämtning Beckomberga - läs mer nedan).

F/P 2008: Torsdagar kl 16:00 - 17:00.

F/P 2007: Tisdagar kl 16:00 - 17:00 (IP2).

F/P 2006 och äldre: Fredagar kl 16:00 - 17:00 (IP2).


Innehåll

Plusträning är en möjlighet för de spelarna som vill ha mer fotboll, att få ett extra träningspass i veckan utöver lagverksamheten. Alla spelare som är motiverade att bli bättre är välkomna. Instruktörerna kommer ha fotbollen i fokus och kvaliteten i träningen som riktmärke. Nu finns äntligen den nya spelarutbildningsplanen på plats och Plusträningen vill koppla på såväl träningsinnehåll som pedagogik. De tio passen har varsitt tema hämtat från Spelarutbildningsplanen. Därmed blir Plusträning det perfekta alternativet för de spelare som är dedikerade att bli bättre fotbollsspelare. Träningarna leds av våra egna tränare från föreningen som får såväl internt som extern utbildning, denna runda är det Fredrika, Albin, Hannes och Isaa som tränar de olika grupperna.


Hämtning och lämning

För all hämtning och lämning gäller nedanstående platser och tider strikt - tränaren lämnar då med barnen för att gå mot IP. Instruktören måste hinna i god tid till Plusträningen och har tyvärr ingen möjlighet att gå till andra platser, leta efter spelare eller vänta på någon. Om möjligt är det bäst att spelaren redan vid hämtning är ombytt och klar för fotboll (i annat fall får spelaren givetvis byta om på fotbollsplanen). Vi har pratat med personalen på nedanstående skolor och informerat om vår service och bett dem i största möjliga mån vara behjälpliga. Vi rekommenderar alla som vill benyttja sig av hämtningen att prata med fritidspersonalen för att försäkra sig vad som gäller på fritids - vi ansvarar endast för det som framgår nedan. Vid återlämningen frågar tränaren vilka som ska tillbaka och går med dem som följer med, det är givetvis tillåtet för er att hämta upp vid planen eller att spelarna stannar kvar på IP.

F/P 2011-2012: Isaa hämtar på Norra Ängby skola kl 14:50 från trappan under stora klockan/huvudingången och lämnar spelarna vid ingången till skolgården direkt efter träningen. Albin hämtar på Bromma Kyrkskola kl 14:45 från entren till Draken och lämnar spelarna på samma plats direkt efter träningen.

F/P 2010: Fredrika hämtar på Norra Ängby skola kl 15:50 från trappan under stora klockan/huvudingången och lämnar spelarna vid ingången till skolgården direkt efter träningen. Hannes hämtar på Bromma Kyrkskola kl 15:45 från entren till Draken och lämnar spelarna på samma plats direkt efter träningen.

F/P 2009: Vi anser att spelare från Norra Ängby skola klarar att ta sig till träningen själva. Albin hämtar på Beckombergaskolan kl 15:35 från entren vid Silvergranen och lämnar spelarna på samma plats direkt efter träning.

F/P 2008: Vi anser att spelarna klarar att ta sig till träningen själva.

F/P 2007: Vi anser att spelarna klarar att ta sig till träningen själva.

F/P 2006 och äldre: Vi anser att spelarna klarar att ta sig till träningen själva.


.


Kostnad

600 kr för 10 pass (60 kr / pass). Ni faktureras beloppet i samband med att träningarna startar.


Anmälan (bindande)

Ordinarie anmälan är stängd. För efteranmälan skicka mail till Oscar.borgh at angbyif.se. Vi reserverar oss möjligheten att neka anmälan beroende på ledartätheten i den aktuella gruppen.


Md adidas
Md ica bromma logo  1
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub