Kostutbildning VT19

Den 6 maj får vi besök av Tony Fagerdahl som kommer hålla kostutbildning med fokus på vad som händer i barn och ungdomars kroppar när man äter och idrottar.

Tony Fagerdahl är utbildat inom näringslära, träningslära och sälj. Han har 25 års erfarenhet av att jobba med elitidrottare samt folk som vill förändra livsstil. Tony har jobbat med gym, företagshälsovård, elitidrottare, idrottsföreningar med både barn och vuxna, skolor, diabetikerförbundet, sjukvården här under speciellt svåra fall med anorexia och ADHD samt utbildat läkare och sjuksköterskor i livsstilsrelaterade frågor. Några av de Tony arbetar med är Djurgården IF, Skelefteå AIK, Hammarby IF, Skellefteå AIK, Olympiatoppen i Norge samt många idrottare på landslagsnivå inom sporter som friidrott, längdskidåkning, simning, cykel, speedway, enduro och golf mm.

https://weoptify.com/


Tony kommer hålla två föreläsningar samma kväll, först en riktad mot tjejer och sedan en riktad mot killar. Innehållet i utbildningen är identisk - orsaken till uppdelningen är att Tony av erfarenhet får olika typer av frågor och diskussioner från tjejer respektive killar.

Kl 18:30 - 20:15 är det utbildning för tjejerna. Spelare, föräldrar till flickor samt ledare för tjej-lag är välkomna. Vi rekommenderar att intresserade spelare som är under 13 år kommer tillsammans med målsman. Anmälan flick: http://fotbollszonen.se/anmal/anmal?Id=3cff6e12-5a...

Kl 20:30 - 22:00 är det utbildning för killarna. Spelare, föräldrar till pojkar samt ledare för kill-lag är välkomna. Vi rekommenderar att intresserade spelare som är under 13 år kommer tillsammans med målsman. Anmälan pojk: http://fotbollszonen.se/anmal/anmal?Id=7428e9b8-90...

Obs! En anmälan per fysisk person som kommer, måste göras. Om du avser att komma tillsammans med någon annan (t.ex. ditt barn, eller spelare från ditt lag) måste en anmälan göras för varje person.


Md adidas
Md ica bromma logo  1
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub