Hemsida

Tränarutbildning: Skadeförebyggning

Lördagen den 28e augusti kommer vi hålla en utbildning om skadeförebyggning. Den lämpar sig väl för alla våra tränare oavsett vilken ålder man coachar.

Här kommer mer information och utbildaren och innehållet:

" Andreas Ehrenreich heter jag och arbetar till vardags som specialidrottstränare på RIG – Amerikansk fotboll. Jag är 51 år gammal och har en bakgrund som idrottslärare (20 år) innan jag började arbeta på RIG. Jag har jobbat med utbildning och föreläsningar i över 15 år vid sidan om mitt "riktiga jobb". Jag tycker det är inspirerande att träffa och möta idrottare i olika åldrar på olika nivåer.

Som tränare i amerikansk fotboll har jag vunnit 5 SM-guld, varit förbundskapten för 3 olika landslag där jag haft förmånen att representera Sverige på VM, EM och NM. Jag är utbildad på GIH – Stockholm och vid Bosön där jag gick Svensk Elittränarutbildning (ETU). Jag ser fram emot att möta er i Ängby IF.

Vi kommer gå igenom preventiv träning för motverka skador, akut skadehantering samt rehabilitering av vanliga skador och hur man kan tänka för att få idrottaren tillbaka på planen snabbt och säkert.

Teori och praktik kommer att varvas för att ni skall få så mycket som möjligt att använda praktiskt"

Vi startar klockan 12 och håller preliminärt på ett par timmar. Om det föreligger restriktioner för fysiska möten så kommer vi köra digitalt.

Anmälan genom mail till Oscar B.

Md adidas
Md stiftelsen fair play 1
Md stadium 800x376
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub