Hemsida

Knatteskola 2023

Nu öppnar vi anmälan till årets Knatteskola i fotboll

Nu är det snart dags för Ängby IF:s populära Knatteskola som årligen tar emot över 200 spelsugna fotbollsknattar. I år är det barnen födda 2017 och 2018 som är välkomna att delta i Knatteskolan. Alla som anmäler sig kommer att få en plats, men för att vi ska kunna planera vår verksamhet hoppas vi att ni anmäler ert barn så snart som möjligt.

Träningarna är anpassade till barnens utveckling och består i huvudsak av lek och rörelse, men med så mycket boll som möjligt.

Huvudmålet är att barnen skall röra sig och ha roligt och få en lättsam introduktion till fotbollen.

Knatteskolan startar i april (vecka 16) och slutar i september (vecka 39) med uppehåll över sommaren (vecka 24–34). Träningarna hålls en gång i veckan där man väljer en fast dag – antingen tisdagar eller onsdagar. Tiden är 17.00-18.00 för barnen födda 2018 och 18.00-19.00 för barnen födda 2017. Precis som alla tidigare år det våra populära ungdomsledare från våra äldsta juniorlag på flick- och pojksidan som är ledare och tränare för grupperna på Knatteskolan, med utbildning och stöttning av föreningens Sportchef och Klubbchef.

Avgiften för fotbollsskolan är 1400 kr plus medlemsavgift 400 kr. I avgiften ingår utöver träningarna även boll och vattenflaska samt t-shirt och ryggsäck med Ängby IF-tryck.

Om ni har frågor om knatteskolan kan ni vända er till vår tf sportchef barn och ungdom Samuel Nylund som ni når på samuel.nylund@angbyif.se eller 0735 03 04 80

I formuläret vill vi att ni anger kontaktuppgifter till er som vårdnadshavare, eventuell info om allergi eller diagnos som är bra att vi känner till samt vilka kamrater som ert barn helst vill spela med.

För barnen födda 2017 erbjuder vi alla spelare i knatteskolan att starta upp föräldraledda lag i slutet av säsongen med träningar i oktober månad. Mer information om detta kommer vi att ge till alla föräldrar under våren.

Anmälningslänk för spelare födda 2017 https://member.myclub.se/public/forms/11610/ezVwEx8bnY/

Anmälningslänk för spelare födda 2018 https://member.myclub.se/public/forms/11611/cZi3WoyupD/

Md adidas
Tempsnip
Md stiftelsen fair play 1
Md yepstr logga
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub