Hemsida

All information kring FotbollsCamper 2023

Välkommen att delta i Ängby IF:s populära camper.


Vi har de senaste åren i Ängby IF sett en allt större efterfrågan på våra populära camper. Därför är vi nu glada att kunna presentera årets utbud av camper med fler veckor och fler valmöjligheter. Vi kommer erbjuda camp på påsklovet och höstlovet samt fyra olika veckor i sommar.

Alla camper äger rum på Ängby IP med start 9.00 och avslut 15.00, föreningens personal finns på plats 30 minuter innan och 30 minuter efter. Längden på camperna varierar mellan 3 och 4 dagar beroende på vilken vecka det är.

Lunch och mellanmål ingår alltid i avgiften.


Ängby IF Sommarcamp/Höstcamp

På höstlovet samt sommarveckorna 24 och 26 har vi våra traditionella camper med olika teknikteman varje dag och avslutande VM-turnering sista dagen med medalj till vinnarlaget och glass till alla deltagare.

När vi gör gruppindelningarna för våra camper försöker vi skapa grupper med 10-15 spelare och 2-3 ledare. Grupperna är mixade killar och tjejer, främst i samma ålderskull men ibland slår vi ihop med spelarna som är ett år yngre eller ett år äldre och ibland blir det några renodlade grupper med bara tjejer eller bara killar. Om det är någon ålderskull med väldigt få anmälda tjejer försöker vi ta en dialog på förhand med vårdnadshavarna och ställa frågan om man helst spelar med jämnåriga killar eller hellre vill vara med en annan åldersgrupp där det är fler tjejer anmälda.

Ängby IF Girls Camp

Det skiljer sig från spelare till spelare om man föredrar att delta i renodlade killgrupper/tjejgrupper eller om man föredrar mixade grupper. Vi vet dock att det är flera tjejer och föräldrar som har efterfrågat möjligheten att anmäla sig till en camp där man vet på förhand att det bara blir renodlade tjejgrupper. Därför kommer vi i år erbjuda Ängby IF Girls Camp där vi bara kommer ha tjejer som spelar i alla grupper och bara ledare från vårt senior- och juniorlag på damsidan. Vi hoppas att detta kommer att locka ännu fler tjejer att anmäla sig till sommarcamp, men vi vill samtidigt betona att alla tjejer självfallet är välkomna att delta alla veckor. Innehållet på Ängby IF Girls Camp är samma som de vanliga camperna på sommaren samt påsk- och höstlov.

Ängby IF Ambitionscamp

Flera spelare med hög ambition har efterfrågat en särskild camp med högre nivå på övningarna och ledarna. Vi kommer därför erbjuda en särskild ambitionscamp för spelarna med hög ambition där vi kommer komplettera våra skickliga ungdomsledare med externa ledare. På denna camp kommer vi även att ha teoretiska pass om kost och träning och vi kommer erbjuda särskild målvaktsclinic där målvakterna varvar egna pass med gemensamma pass med utespelarna.Vecka 24

Ängby IF Sommarcamp onsdag 14/6 till fredag 16/6 (3 dagar)

Öppen för alla spelare födda 2009-2016

Avgift 1690 kr (i avgiften ingår lunch och mellanmål samt t-shirt)

Anmälningslänk: Anmälan är stängd. Maila kansli@angbyif.se för info.


Vecka 25

Ängby IF Girls Camp måndag 19/6 till torsdag 22/6 (4 dagar)

Öppen för alla tjejer födda 2009-2015

Avgift 1990 kr (i avgiften ingår lunch och mellanmål samt t-shirt)

Anmälningslänk: Anmälan är stängd. Maila kansli@angbyif.se för info.


Vecka 26

Ängby IF Sommarcamp måndag 26/6 till torsdag 29/6 (4 dagar)

Öppen för alla spelare födda 2009-2015

Avgift 1990 kr (i avgiften ingår lunch och mellanmål samt t-shirt)

Anmälningslänk: Anmälan är stängd. Maila kansli@angbyif.se för info.


Vecka 33

Ängby IF Ambitionscamp måndag 14/8 till onsdag 16/8 (3 dagar)

Öppen för alla spelare födda 2008-2014

Avgift 2290 kr (i avgiften ingår lunch och mellanmål samt t-shirt)

Anmälningslänk: Anmälan är stängd. Maila oliver.jernelius@angbyif.se


Vecka 44

Ängby IF Höstcamp måndag 30/10 till onsdag 1/11(3 dagar)

Öppen för alla spelare födda 2010-2016

Avgift 1590 kr (i avgiften ingår lunch och mellanmål)

Anmälningslänk: https://member.myclub.se/public/forms/11845/TAPnP5...


Om du har några frågor - kontakta klubbchef Joar Horn. joar.horn@angbyif.se


Välkomna!

Md adidas
Tempsnip
Md stiftelsen fair play 1
Md yepstr logga
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub