Hemsida

Anmälan Knatteskola 2024

Anmälan till Ängby IFs knatteskola 2024 är nu öppen!

Välkomna att anmäla er till Ängbys populära knatteskola! Den 16e april startar knatteskolan som riktar sig till barn födda 2018-2019. Knatteskolan är en introduktion till fotbollen med fokus på glädje, lek och rörelse med så mycket boll som möjligt. Träningarna leds av Ängbys duktiga ungdomsledare från våra äldsta juniorlag.

När äger knatteskolan rum?

Spelare födda 2019: tisdagar 17.00-17.55

Spelare födda 2018: tisdagar 18.05-19.00

Knatteskolan pågår mellan 16e april (v16) och 1a oktober (v40) med uppehåll över sommaren (v24-33).

Var någonstans?

Ängby IP 3, planen intill klubbhuset. Vårdnadshavare är välkomna att titta på träningen bredvid planen, bakom sidlinjen. Vi kommer ha cafeteriaförsäljning i klubbhuset under knatteskolan.

Hur anmäler jag mig?

Anmälan sker på länken nedan

Anmälan spelare födda 2019: https://member.myclub.se/public/forms/13250/Z3exdh...

Anmälan spelare födda 2018: https://member.myclub.se/public/forms/13251/SHehAe...

Har barnen kompisar som de gärna vill vara i samma grupp som - skriv de under rubriken "Önskemål om grupp" i formuläret så försöker vi se till att barnen hamnar med sina kompisar. Om det är någon allergi eller övrig information som är bra för oss att veta, fyll i det i formuläret under rubriken "Allergier, övrigt".

För barn födda 2018 erbjuder vi alla spelare i knatteskolan att starta upp föräldraledda lag efter avslutad knatteskola. Mer information om det kommer efter sommaren.

Vad kostar det?

För att gå knatteskolan krävs det att man är medlem i Ängby vilket kostar 400kr per år. Avgiften för knatteskolan är 1400kr. För spelare som tidigare inte medverkat på knatteskolan ingår Ängbys startkit: ryggsäck och t-shirt med Ängbytryck och vattenflaska.

Vilka kläder och utrustning behöver vi?

Vi förespråkar att barnen har fotbollsskor. Benskydd är obligatoriskt. Förslagsvis används Ängby-T-shirten när vädret tillåter. Glöm inte vattenflaska ni som redan har en sådan och märk den med barnets namn.

Hur många platser finns det?

Vi har totalt 120 platser för respektive årskull och det är först till kvarn som gäller, så anmäl er nu direkt för att säkra en plats!

Om vi missar ett tillfälle, hur anmäler jag då frånvaro?

Inför varje träning får ni en kallelse via mail som ni kan tacka ja respektive nej till. Genom att svara på kallelsen underlättar ni också våra ledares planering som då ser hur många som kommer medverka på träningen.

Övriga frågor mailas till oliver.jernelius@angbyif.se

Välkomna!

Md 1
Md bigm
Md erik olsson svart
Md adidas
Tempsnip
Md stiftelsen fair play 1
Md 3
Md rf sisu stockholm vertical color pos rgb 2019
Md bromma blocks logo
Md yepstr logga
Md 2
Md logo yen  1
Md 4
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub