Angby 144

Knatteskola innebandy 2016/2017

VILL NI BÖRJA SPELA INNEBANDY FÅR NI SKICKA ETT MEJL TILL KANSLI@ANGBYIF.SE. JUST NU ÄR GRUPPERNA STORA MEN ETT FÅTAL PLATSER KAN FORTFARANDE ERBJUDAS!


Anmälan till innebandy för barn födda 2010. (Barn födda 2011 i mån av plats.) Det kommer att bli träning tisdag och torsdag och indelningen blir efter vilken skola man går i varför det är viktigt att välja detta i formuläret. Det innebär att det är EN träning per vecka. Vi försöker att sträva efter att det blir jämnstora grupper om ca 12-15 spelare. Föräldrar som anmäler sig som tränare ges förtur då verksamheten bygger på att vi behöver föräldrar som bedriver träningarna. Föräldrar som vill vara tränare anmäler sig även de via anmälningslänken.

Träningarna kommer att vara anpassade till barnens utveckling och består i huvudsak av lek och rörelse men med så mycket klubb och boll som möjligt. Huvudmålet är att barnen skall röra sig och ha roligt. Innebandyträningarna startar vecka 43 och slutar i april med uppehåll över julledigheten.

För att hinna göra grupper till vecka 43 behöver vi Er anmälan redan denna vecka, senast söndag den 9 oktober!

Avgiften för hela säsongen (höst och vår) är 550 kr och då ingår medlemskap i Ängby IF, träningströja och en vattenflaska med Ängby IF logga. I slutet av oktober kommer vi att skicka en faktura via e-post. Ängby IF träningskläder som strumpor, träningsoverall med mera finns att köpa hos vår materialleverantör Intersport Bromma Blocks.

Välkomna med Er anmälan!

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub