Ängby IFs viktigaste funktion - kansliet

Publicerad 2017-11-09 14:23
Kansli jobb copy
Nu söker Ängby IF kanslist då vår klippa Joakim blir pappaledig från årsskiftet

Om tjänsten

Ängby IFs kanslist skall vara pappaledig så vi behöver en social och ordningssam person som kan se till att våra medlemmar och ledare fortsatt får den höga servicegrad som de förtjänar under den tiden. Som ansvarig för kanslifunktionen kommer du att jobba nära sportchef och styrelse och vara en nyckelperson i Ängby IFs löpande verksamhet men också vara en viktig kugge i det utvecklingsarbete som pågår i klubben för att lyfta ytterligare sportmässigt.

Kanslifunktionen har daglig kontakt med alla fantastiska ledare och föräldrar som lägger ner tusentals timmar varje år ideellt för att tillse att våra barn och ungdomar får göra det de tycker är roligast, dvs spela fotboll och innebandy. I den kontakten är det viktigt att vara service orienterad, flexibel, positiv och lösningsorienterad. Utöver att sköta kanslifunktionen kan det finnas behov av stöd och hjälp till den sportsliga verksamheten så vill du ytterligare engagera dig, även i fotbollen och innebandyn, finns möjligheter till det.

Inkom med din ansökan snarast till stuart.lascelles@angbyif.se

Omfattning

80%-ig tjänst från 1 december 2017, eller tidigare, till 17 augusti 2018

Vem söker vi

Vi söker dig som är ordningssam, lösningsorienterad, social och positiv och som gillar att ha mycket att göra om dagarna.

Om du dessutom är intresserad av fotboll och/eller innebandy är det en stor fördel men inget krav.

Arbetsplats

Ängby IFs klubblokal ligger i ett lugnt och idylliskt villaområde med Kyrksjön och Ängby IP som närmsta grannar.

Klubblokalen är en naturlig träffpunkt för alla ledare och spelare i klubben och, framförallt kvällstid och helger, är det ofta möten och events i lokalen

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub