God Jul & Gott Nytt år

Publicerad 2018-12-20 10:19
48419603 940586529464050 9168172137914040320 n
Tack för 2018!

Året närmar sig sitt slut och det är med glädje och stolthet vi reflekterar över allt bra som händer i vår förening. Vi har 1 228 fotbollsspelare och 426 innebandyspelare som under året spelat, tränat, kämpat, skrattat, gråtit, dribblat, tacklat, tackat, jublat och hejat på ett helt fantastiskt och underbart sätt. Under året har vi bl.a. haft seminarier om vikten av att ha roligt med Tommy Söderberg, om (o)jämställd idrott med Maria Rydqvist och stresshantering med Victor Widblom, för att inte prata om alla ledarutbildningar vi har genomfört. Vidare har vi anställt Oscar Borgh som sportchef för fotbollen och Jonni Persson som sportchef för innebandyn som båda har påbörjat spännande utvecklingsresor inom respektive idrott och vi har bjudit alla våra fantastiska ledare på julbord häromveckan.

Vi vill passa på att tacka Jocke Cedergren för allt han har gjort för föreningen genom åren. Jocke har valt att tacka ja till ett liknande jobb för en förening som ligger närmare Tyresö dit han har flyttat, och hans anställning hos oss avslutas i början av januari. Linda som har haft Jockes föräldravikariat kommer att avsluta sin anställning under våren 2019 och vi är nästan i mål med att kunna presentera ersättaren.

Det är jättespännande och roligt att lyssna på alla planer våra två sportchefer har för nästa år. Vi kan nästan garantera att nästa år kommer att bli ännu bättre än 2018.

Men det är något som gnager i oss som har arbetat i styrelsen i år…vi är BARA män i Ängby IFs styrelse och det är INTE OK!

Vi tror att Ängby IF som förening missar massa bra idéer, kompetens och engagemang genom att vi inte får ta del av den kraft som finns hos alla tjejer, kvinnor och mammor som är engagerade i och omkring våra lag och vår förening.

Därför lanserar vi nu kampanjen #allaskamed – med målsättningen att vi ska vara en förening för alla.

Det första målet med kampanjen är att vi ska ha hälften kvinnor i styrelsen 2019. Och det är bråttom. Valberedningen har redan börjat arbeta. Årsmötet är i slutet av februari. Så tipsa oss om bra kvinnor som du tycker ska vara med i Ängby IFs styrelse. Erfarenhet av ledarskap, marknadsföring, ekonomi och organisation är exempel på erfarenheter som vi skulle ha nytta av. Enklast är att tagga namnen på dem du rekommenderar (eller du själv!) i kommentarsfältet här under. Eller så mailar du valberedning@angbyif.se.

Avslutningsvis -från oss till alla er –medlemmar, spelare, ledare, föräldrar och alla ni andra som hejar på Ängby IF en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

// Styrelsen i Ängby IF

Md adidas
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub