Tränarutbildning

Publicerad 2018-09-29 12:21
Med stöd av föreningen arrangerar förbundet i detta nu Tränarutbildning C1 på Ängby IP. En heldag som utgör det första steget i förbundets tränarutbildning.

Klubben är väldigt mån om fortbildningen för sina tränare och har fyllt sina 12 platser på dagens kurs. Samtliga tränare, oavsett ålder och nivå, rekommenderas gå Tränarutbildning C. På fotbollszonen.se kan man hitta kurser som arrangeras på olika platser i Stockholm, och det är gratis att anmäla sig. Alla tränare i Ängby IF har dessutom tillgång till Sportchefen som kontaktyta för att diskutera sin fortbildning - såväl den externa utbildningen som interna kurser.

En prioriterad fråga för klubben är att ge våra ungdomar kunskap, utbildningar och inspiration. På dagens Tränarutbildning C1 har vi två stycken Ängby-ungdomar födda 2002. Såhär säger Sofia, som bland annat arbetar på klubbens Knatteskola, om tränarskap och varför hon går dagens utbildning.
- Det är roligt att vara en förebild för de yngre. När jag var liten, så var mina ledare mina idoler. Dessutom får jag kunskap till mitt eget fotbollsspelande.

OB
Md fb cutbildning
Md ica bromma logo  1
Md adidas
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub