Herr

Herrlaget söker assisterande tränare

Publicerad 2019-12-10 14:34
Är du en nyfiken person med stort engagemang för fotboll, ledarskap och träningslära? Då kanske en roll i ledarstaben hos herrlaget i Ängby är något för dig!

Vi söker en person som kan vara en del i ledarstaben som idag består av en huvudtränare, en analytiker, en administratör och en sportchef. Vi arbetar tillsammans för att utveckla föreningens herrlag - och på vägen har vi kul tillsammans. Vi bygger en lärande och utvecklande miljö för ledarstaben och för spelarna där det finns stort utrymme för den individuella utvecklingen på kort och lång sikt. Vi ser att du har ambitionen att utvecklas såväl kort- som långsiktigt, vill ta ett stort ansvar och att du är lösningsorienterad. Vidare tror vi att du har en humanistisk och holistisk syn på spelar- och lagutveckling samt en analytisk förmåga. Vi tror att du har erfarenhet som tränare/assisterande eller en likande roll inom fotboll. Du delar givetvis föreningens värderingar.

Uppdraget är arvoderat och vi arbetar aktivt med utbildning av våra ledare, såväl internt som externt.

Det är meriterande om du:

Har erfarenhet av egen spelarkarriär
Har akademisk examen inom idrottsvetenskapliga ämnen.
Har minst UEFA C-utbildning eller motsvarande.

Om du känner dig träffad eller känner någon som passar i ovan beskrivning så hör gärna av dig till nedanstående personer.

Oscar Borgh, Sportchef, 076-195 02 40 eller oscar.borgh@angbyif.se

Joni Alkhori, Tränare herrlaget, 070-740 75 77 eller joni_ak@hotmail.com

Md adidas
Md stiftelsen fair play 1
Md ica bromma logo  1
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub