Innebandy Herr
Hemsida

Inför Ängby IF B - Mariebergs SK

Publicerad 2020-02-07 09:46
Md erik e
På söndag smäller det i Div 5 V. Ängby IF B tar emot Mariebergs SK Hemma i Grimstahallen. Ett Marieberg där flertalet av spelarna så sent som förra och denna säsong hade på sig den gröna Ängbytröjan. Vi har fått en pratstund med förra årets poängligavinnare i B-Laget Erik Elmehed inför denna match!!

Match i helgen igen, hur känns läget i laget?

Känslan är positiv, ska sägas att jag inte tränat så mycket på sistone så har inte plåtkoll på läget! Men under matcher med B-laget har det känts väldigt bra, mer folk än vanligt vilket bidrar till större chans att vinna och glada miner!

Seger mot Adelsö senast, kort sammanfattning av matchen?

Två defensivt starka lag där känslan är att vi kunde gjort fler än de 5 mål vi gjorde, tror jag hade 3 öppna lägen i slottet men brände alla, bättring! Kul för nyförvärvet Säberg att få avgöra med 15(!) sekunder kvar i sin debut.

8a i en jämn serie just nu. Hur är det jämfört med vad ni hade tippat inför säsongen?

Hade tippat att vi åtminstone skulle ligga i mitten av tabellen, så på så vis är det underkänt. Samtidigt har det varit matcher där vi bara haft 2-3 avbytare och då blir det svårt att vinna matcher!


Sportchefen gjorde en bra julhelg och januari på värvarfronten, många nya in i laget. Hur känns de nya spelarna?

Har faktiskt dålig koll då jag inte tränat, men jag har researchat lite statistik på ibis och det ser ju onekligen väldigt bra ut! Som jag nämnde tidigare så avgjorde ju lillebror(?) Säberg mot Adelsö så det känns kul med nya ansikten!

Nils är jätte orolig i Poängligan för A-Laget. Hur känns det själv, 8 poäng upp till Robin Höglund som leder poängligan för B-Laget. Siktar du på att gå om?

Ser man till snittpoängen så ligger han ju illa till den gode Nils, många nyförvärv som producerar!

Det ryktas om en revbensskada på Robin så än är det inte kört! Fortsätter han passa Robin P istället för o skjuta i täck kan det bli tufft dock. Pokalen står fint på hyllan här hemma så ska göra mitt yttersta för att ha den kvar.

Match mot Mariebergs SK i helgen. Vilket lag är mest prestige mot, Marieberg eller Vällingby? Någon match som är viktigare att vinna?

Personligen är det klart större prestige o möta Marieberg då flertalet av deras spelare hade grön Ängby-tröja förra året!

Hur kommer det gå i Helgens match mot Marieberg?

Får vi ihop två kedjor blir det vinst, 7-5!

Till sist, vad vill du hälsa till motståndarna och publiken inför helgens match?

På söndag smäller det!


Vi tackar Erik för det och vänder blickarna mot mittcirkeln och låter bollen göra jobbet!!

Kjell Magnusson
Md adidas
Tempsnip
Md stiftelsen fair play 1
Md yepstr logga
Md fatpipe black
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub