Innebandy Herr
Hemsida

Koll på 30minutersutmaningen.

Publicerad 2021-03-26 09:25
Sebbe1
Spring så långt du kan på 30 minuter. Så enkel är 30minutersutmaningen. 23 spelare i truppen och 9st har registrerat ett resultat i denna enkla tävling. Vi har fått oss en pratstund med ledaren Sebastian Kjellstedt.

Hej Sebastian. Hur mår du?

- Knoppen mår fint, kroppen är inte lika hel som den en gång var. Har fyllt 31 nu i veckan så yngre blir man tyvärr inte och kroppen med den.


Är du sugen på innebandy?

- Är så otroligt sugen på innebandy. Jag hade precis börjat komma in i laget när säsongen lades ner och hade en otroligt härlig känsla och kände mig väldigt redo att börja spela matcher, vilket då tyvärr fick ställas in. Suget är till och med så stort att jag ser fram emot att börja försäsongsträningen snart!


Hur håller du ingen nu när vi inte tränar?

- Jag håller igång med styrketräning i vardagsrummet, squash nån gång i veckan och en del löpning. Jag har tagit tillfället i akt och försöka bättra på styrkan nu när det känns som man har lite extra tid över och det har känts riktigt bra än så länge.


Du leder fortfarande 30minutersutmaningen strax före Anders och Marcus. Hur känns det?

- Om jag ska vara ärlig så känns det lite för enkelt. Jag hade inga förväntningar när jag gav mig ut den kvällen men kroppen kändes otroligt bra så jag bara sprang på, och nu är vi här.
Tycker det är dags att någon ny tar ledningen så jag får ett nytt mål att satsa mot!

Länge sedan du uppdaterade ditt resultat nu, har du inte gjort några bättre resultat sedan du uppdaterade din tid senaste?

- Leder man behöver man inte springa mer, är det inte så det är? Nej men jag vill ju så klart inte förödmjuka de andra genom att förbättra tiden allt för mycket, så jag har helt enkelt valt att inte skicka in alla mina förbättrade tider. Men jag tror att i och med att vi drar igång försäsongen snart så kommer det bli mera tävling och flera kommer att förbättra sitt resultat, vilket kommer få mig att öka på ännu mera, så ser verkligen fram emot det!

Har du några heta löpertips till hela laget som ligger efter dig i utmaningen?

- Mitt största tips är att köra med rullskridskor istället för skor, det ger ett klart snabbare snittempo! Men jag tror på stadig förbättring istället för att försöka gå ut för hårt och slå min oslagbara tid direkt så försök öka tiden med 10 sekunder varje gång du är ute, tillslut är du lika snabb som jag. Sen är ju annars ett tips att all träning som blir av är bra träning, så ut med er och kör nu så siktar vi mot DIV 3 nästa säsong!!

Och som vanligt avslutar jag med den fria talan. Vad vill du hälsa till dina lagkamrater och fans där ute?
- Ser väldigt mycket fram emot att dra igång försäsongen snart och ska bli väldigt kul att träffa alla snart igen. Jag hoppas vi har en grym sommar framför oss som ska kulminera i en grym nästa säsongen där vi blir ett topplag som slås om en plats uppåt! Och till alla fans som saknar spänningen och dramatiken i hemmaborgen så är vi snart tillbaka igen!

Vi tackar Sebastian för den peppen!!


Resultat just nu i 30 minutersutmaningen

1. Sebastian Källstedt - 6,36km

2. Anders Sandberg Karlsson - 6,34km

3. Marcus Arvidsson - 6,30km

4. Martin Eliasson - 6,27km

5. Hendrik Stjernström - 6,15km

6. Niklas Elmehed - 6,04km

7. Nils Lundberg - 5,71km

8. Timmy Säberg - 5,64km

9. Kjell Magnusson - 4,99km

10. Kristofer Piber - 4,41km

11. Resten som inte noterat några resultat!!!

Kjell Magnusson
Md adidas
Tempsnip
Md stiftelsen fair play 1
Md yepstr logga
Md fatpipe black
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub