P07 Svart
Hemsida

Senaste nytt på Facebook

Publicerad 2015-09-27 18:51
Har du märkt att det är lite tyst på den här sidan? Ängby IF P07 Svart har en grupp på Facebook, där vi löpande uppdaterar med senaste nytt, bilder och träningsinfo.

Kallelser och avvikelser informeras precis som tidigare genom e-post. Lagledningen har dock valt att göra snabba uppdateringar i Facebook-gruppen framför webben. Anledningarna är flera:

  • Facebookgruppen är sluten, vilket innebär att bilder och annan information endast är tillgänglig för gruppens medlemmar.
  • Det spar mycket tid för lagledningen att uppdatera på Facebook istället, ett enklare verktyg helt enkelt.
  • Fler kan vara med och dela information och bilder.
  • Alla gruppmedlemmar kan själva ställa in sitt Facebookkonto för att få en e-postavisering när ett nytt inlägg eller nya bilder laddas upp i gruppen.
  • Man kan som medlem ladda upp bilder och kommentera inlägg, vilket vi hoppas ska underlätta dialogen mellan barnens anhöriga för att ordna skjuts till matcher och annat.

Vem får vara med i gruppen?

Föräldrar, syskon, nära släktingar såsom morfar, farmor, fastrar och morbröder och andra som står barnen nära. Alla ansökningar godkännes av gruppens administratörer och är vi tveksamma om vem som skickar en förfrågan tar vi förstås reda på personens relation till barnet! Skulle någon vilja anmärka på en medlem går det bra att kontakta lagledningen.

Hur blir jag medlem i gruppen?

Följ den här länken och ansök om medlemskap:

https://www.facebook.com/groups/528807487218554/

(förutsätter att du har ett Facebookkonto).

Har du inget Facebookkonto?

Vi har respekt för om du valt att inte ha ett konto på Facebook. All viktig information kommer även fortsättningsvis att skickas ut med e-post. Standardinformation, såsom träningstider, när säsongen börjar och slutar med mera kommer även fortsättningsvis att ligga på den här webbplatsen.

Men tänk på att du kan starta ett Facebookkonto utan att vara aktiv på Facebook. Du behöver inte ha några vänner där, bild på dig själv eller uppgifter om dig själv utöver de som krävs för att lägga upp ett konto. Du kan enbart använda ditt konto för att följa informationen i gruppen.

Helena Faxgård
Md adidas
Tempsnip
Md stiftelsen fair play 1
Md yepstr logga
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub