F05

Fotbollsgalan

Publicerad 2018-11-13 11:29
Säsongsavslutningen kröntes av ett besök på Fotbollsgalan... och Zlatan var också där!

Strax före 18:30 samlades 23 galasugna spelare (och tre ledare) på Ängbyplan för gemensam resa till Globen och årets Fotbollsgala. Traditionsenligt skulle årets prestationer, spelare och lag koras. Vi hade fått bra platser ganska nära scenen och hade fin utsikt över de speciellt inbjudna gästerna dvs. landslagen, AIK, Piteå samt andra kändisar från Sveriges fotbollsfamilj.


Lagbild innan vi tog plats i Globen.

Efter genomgång av studiomannen satta gala ingång och ett av de första pris som delades ut var årets anfallare... och då dök han upp. Det jublades öronbedövande när Zlatan presenterades som vinnare i herrklassen. Anja Mittag vann i damklassen men fick, som så många andra, stå i skuggan av Zlatan.

Galan fortsatte med varvande av prisutdelning och som alltid något krystade intervjuer. Vid ett par, tre tillfällen var det stående ovationer för pristagare (Lotta Schelin, hederspris) eller prisutdelare (spelare från VM 1958) men de mest värmande applåderna fick inslaget om Jimmy Durmaz och hur han och landslaget tacklade påhoppen på honom efter förlusten i VM i somras. Mest skratt kom från Schyffert-filmerna med landslagsspelarna!

Zlatan kom tillbaka ytterligare en gång (nytt jubel) för att dela ut "sitt" No. 10 pris som i år gick till Grunden Bois. Zlatan har en öppen plats som deras materialförvaltare när han behöver ett riktigt arbete.

Tjejerna scoutade kändisar och lyckades via idogt arbete på sociala medier locka AIK:s målvakt (Oscar Linnér) att komma bort till vår läktarsektion för fotografering - bra jobbat och stort av honom att komma!

Med detta är säsongen avslutad... men vi är redan igång med vinterträningen... snart är det vår igen!

På läktaren,
Pelle

Md adidas
Md ica bromma logo  1
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub