F05
Hemsida

Säsongsavslutning 2019

Publicerad 2019-10-25 14:09
Fotboll, JumpTime och pizza... Säsongen 2019 avslutades med flaggan i topp på JumpYard i Barkarby.

Säsongsavslutningen på JumpYard lockade i stort sett alla spelare i F04/F05. Kvällen inleddes med en 4-mot-4 turnering i fotboll. Planen var en "bur" på 9 x 14 meter och 5-minutersmatcherna spelades i strumplästen. Det visades prov på fin teknik då ytan inte medgav några egentliga löpdueller och buren gjorde att bollen var i spel hela tiden… inga avblåsningar för annat än en hands. Efter matchen duellerade lagen i prickskytte mot "poäng-hål" på ena långsidan av buren… Många fina skott men siktet var lite sisådär. Efter de första 16 skotten hade totalt tre träffar registrerats. Finalomgångarna visade dock på lite bättre skärpa och fler bollar gick dit de skulle. Det är något oklart vilket lag som vann men jag tror att det lag som gick obesegrade ur fotbollsmatcherna även vann prickskyttet.

Efter fotbollen var det dags för "the main attraction" – trampolinhoppning, klätterväggar och skumgummigropar. Tjejerna stormade anläggningen på slaget 18:30 i något som närmast kan liknas vid ungkalvar på vårens första bete. 10 - 12 stycken av dem hopp-sprang fram över en lång rad av trampolinmattor i blandad stil och med framgång. Resterande utmanade varandra i "herren på täppan" på en madrasserad bom över en grop fylld med röd-svarta skumgummiklotsar.


"Herren på täppan" och diverse stilstudier på trampoliner.

Volter (både framåt och bakåt), flickisar och höjdhopp avlöstes av fritt fall i mjuk skumgummi och klätter- och balansbanor. Tempot var högt och ganska snart åkte eventuella tjocktröjor av.


Fler stilstudier och lite volter.

Efter en dryg halvtimme mattades tempot av och svettpärlor var klart synliga på allas pannor. Fler och fler sågs "chilla" på diverse ställen. Stora skumgummigropen var i detta skede väldigt populär. Något som de flesta upptäckte var att det som var allra jobbigast var att ta sig upp ur dessa skumgummigropar. Bästa sättet verkade vara att rulla så nära kanten som möjligt innan man försökte ställa sig upp.


Vilopaus...

Vid halvåtta-tiden var det dags för pizza… och vatten! De åtta kannor som personalen ställt ut tog slut direkt. Under middagen delades pris till "årets…" ut. De flesta pristagarna kunde spelarna gissa men några var svårare, vilket självklart betyder att flera spelare var aktuella för varje pris. I slutet av middagen fick Magnus och jag motta avtackning för året som gott. Stort tack för den fina presenten – det ska bli gott!

Sidlinjespensionären,
Pelle

Md adidas
Md stiftelsen fair play 1
Md stadium 800x376
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub