F06

Loppis på Brommaplan i majsolen!

Publicerad 2018-05-28 19:50
Img 5721
Full fart vid vår loppis
En solig lördag arrangerade Ängbys Flickor 06 en loppmarknad på Brommaplan för att samla ihop pengar till lagkassan och samtidigt bidra till att oönskade saker blir ny glädje i ett annat hem.

Som initiativ för att utöka lagkassan arrangerade laget en loppmarknad en solig lördag i slutet av maj. Från tidig morgon vid kl 9 till eftermiddagen vid kl 15 stod tjejerna uppdelade i flera pass för att sälja begagnade kläder, skor, böcker, leksaker, prydnadssaker, väskor och leksaker som samlats in. Under morgonpasset såldes mest kläder och prydnadssaker, vid lunch mer leksaker, spel och böcker. Populärt på förmiddagen var också det kaffebröd som bakats - kanske till lördagens eftermiddagsfika i solen - för tack och lov bjöds på en härlig försommardag med behaglig värme. Emellanåt var det nästan trängsel vid våra bord och en annan loppisförsäljare i närheten nosade då och då kring borden för att göra egna fynd.

Dagens resultat blev nästan 6 400 kronor och sakerna som inte såldes och blev över skänktes till Återbruket. Nytillskottet i kassan kommer väl till pass då tjejerna i höst siktar på att åka till Boda Borg för en härlig kompishelg med hela laget.

Tack till alla som engagerade sig på olika sätt!


Sofia Lindegård
Md img 5719
Md ica bromma logo  1
Md adidas
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub