Hemsida

Succe för årets Fotbollsskolor!

19 aug, 2019
Under tre veckor i sommar har vi haft läger på IP. Två veckor med Supercamp/Fotbollsskola i samarbete med Supercoach, och en egen-arrangerad Fotbollsskola. Läs mer

Helgens matcher för dam- och herrlagen! (4 juni)

31 maj, 2023
Även den här helgen blir det en hemmamatch och en bortamatch. Damlaget spelar på söndag klockan 20:00 mot Österåker United FK på Ängby IP. Herrlaget spelar också på söndag, men på Bolindervallen, klockan 13:00 mot IK Säbysjön. Välkomna!

Helgens matcher för dam- och herrlagen! (27 maj)

26 maj, 2023
Den här helgen blir det en hemmamatch och en bortamatch. Herrlaget spelar på lördag (27 maj) klockan 14:00 mot Edessa Syrianska KIF på Ängby IP. Damlaget spelar också på lördag men på Vallentuna IP klockan 16:30 mot Vallentuna BK. Välkomna!

Helgens matcher för dam- och herrlagen! (20 maj)

17 maj, 2023
Den här helgen spelar varken herr- eller damlaget någon hemmamatch på Ängby IP. Damlaget spelar inte alls under helgen, men på lördag (20 maj) klockan 16:00 spelar Herrlaget mot Husby FF på Ärvinge Bollplan.

Helgens matcher för dam- och herrlagen! (13-14 maj)

10 maj, 2023
Den här helgen är det dubbla hemmamatcher på Ängby IP. På lördag klockan 14:00 spelar Herrlaget mot Solna FC och på söndag klockan 20:00 spelar Damlaget mot Vasalund IF. Välkomna!

Helgens matcher för dam- och herrlagen! (6-7 maj)

4 maj, 2023
Den här helgen spelar varken herr- eller damlaget någon hemmamatch på Ängby IP. På söndag spelar Herrlaget mot Åkersberga FC klockan 14:00 på Röllingby och samma dag klockan 16:30 spelar Damlaget mot Sundbybergs IK på Sundbybergs IP. Publik på bortaplan är extra uppskattat!

Försäsongen 2023 är igång nu!

13 feb, 2023 - DAM/DJ 16-19
Är du sugen på att vara med på vår resa? Vi i Ängby vill bedriva vår verksamhet enligt synsättet - så många som möjligt, så länge som möjligt, så bra som möjligt. En viktig del i detta är att kunna erbjuda spel för våra tjejer hela vägen upp till ett damlag, där spelarna också blir förebilder för klubbens yngre spelare. De senaste säsongerna har de nuvarande lagen för damjuniorer och F15 framgångsrikt bedrivit en verksamhet som fått många tjejer att vilja fortsätta spela fotboll. Inför nästa säsong 2023 och med uppstart redan nu under hösten satsar vi därför på att bilda en sammanhållen stor trupp, med kompetenta och omtyckta tränare, som tränar tillsammans och med lag i seriespel för både damlag och damjuniorlag. På något års sikt är ambitionen att skapa förutsättningar för att kunna ta sig uppåt i seriesystemet. Låter detta som något för dig, eller känner du någon som skulle vara intresserad? Tagga en vän, eller skriv till oss på kansli@angbyif.se Säsongen 2023 har vi ett damlag i Div 4 och 2 st lag i DJ 16-19 ( Div 2 och Div 3 ) Vi är ca 40 spelare men har plats för flera och söker framförallt spelare till vårat damlag. I Victoria Cup har vi gått vidare till 1/16 final och skall möta elitettanlaget Bollstanäs SK 12/3 på Ängby IP. Inget Ängbylag har tidigare mött något lag på Ängby IP som spelar på denna nivån!

Nypremiär för Ängby IF:s damlag

21 apr, 2022 - DAM/DJ 16-19
Nu på Söndag efter 3 år utan damlag så är vi redo igen. En ung trupp med 35 spelare gör premiär nu på Söndag 24/4 mot Apollon Solna hemma på Ängby IP. Kom kl:20:00 och stötta ditt lokala lag . Tränare Hannes,Freddi och Klara coachar laget! Ängby mitt hjärtas lag! Välkomna

Försäsongen 2022 är igång nu!

12 feb, 2022 - DAM/DJ 16-19
Sm square barcelona 2022
Dam/Dj tränar 3 ggr/vecka. Grimsta A 2 pass och ett fyspas i Alvik. 12 st Träningsmatcher är inbokade fram till vårat träningsläger som är bokat i April.Då åker hela truppen till Barcelona. Träningspass, matcher, ,bad och shopping står på schemat. Vid frågor maila a-lagdamfotboll@angbyif.se

Ängby IF Startar Damlag 2022

27 nov, 2021 - DAM/DJ 16-19
Nästa år fyller Ängby IF 90 år och i samband med det vill vi åter starta upp ett damlag i fotboll. Är du sugen på att vara med på vår resa? Vi i Ängby vill bedriva vår verksamhet enligt synsättet - så många som möjligt, så länge som möjligt, så bra som möjligt. En viktig del i detta är att kunna erbjuda spel för våra tjejer hela vägen upp till ett damlag, där spelarna också blir förebilder för klubbens yngre spelare. De senaste säsongerna har de nuvarande lagen för damjuniorer och F15 framgångsrikt bedrivit en verksamhet som fått många tjejer att vilja fortsätta spela fotboll. Inför nästa säsong och med uppstart redan nu under hösten satsar vi därför på att bilda en sammanhållen stor trupp, med kompetenta och omtyckta tränare, som tränar tillsammans och med lag i seriespel för både damlag och damjuniorlag. På något års sikt är ambitionen att skapa förutsättningar för att kunna ta sig uppåt i seriesystemet. Låter detta som något för dig, eller känner du någon som skulle vara intresserad? Tagga en vän, eller skriv till oss på kansli@angbyif.se

Veteranlaget söker nya spelare

19 aug, 2021 - Herr Veteran
Veteranlaget söker nya spelare. Vi spelar i 11 manna samt 7-manna serien Läs mer
Md adidas
Tempsnip
Md stiftelsen fair play 1
Md yepstr logga
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub