Herr
Hemsida

Vintern skjuter upp premiären!

30 mar, 2023
Sm square vinter
Den senaste veckans snöfall och kyla har gjort att många planer blivit omöjliga att spela på, så premiären skjuts upp till efter påskhelgen. Det medför att Ängby IF hinner spela ytterligare en träningsmatch innan årets första seriematch spelas den 16 april på Ängby IP mot FC Djursholm.

Försäsongen är slut!

30 mar, 2023
Sm square frispark  v rtan
Försäsongens sista träningsmatch mot Värtans IK var stängd för media, men rykten på stan säger att det blev en fin fotbollskväll med bra spel från båda lagen. Förra året spelade Ängby IF och Värtans IK i samma serie, men kommer inte att mötas den här säsongen, så det var en nyttig värdemätare inför premiären.

Medvind under försäsongen!

18 mar, 2023
Sm square ngby  fisks tra
Ny match på Kungsängens IP och den här fredagen mot Fisksätra IF. Trots kylig och rätt hård vind blev det en bra match mot kollegan från division 4:a. Det var jämnt med några fina perioder från båda lagen, men den här kvällen rullade bollen Ängbys väg och killarna kunde vinna med 3-2. Nu känns det som att Ängby IF har medvind under försäsongen!

Ett steg i rätt riktning

12 mar, 2023
Sm square kungs ngens ip
Fredagens match på Kungsängens IP mot Värmdö IF (div 3) var ett steg i rätt riktning även om det blev förlust. I första halvlek var det bra spel från båda lagen och Ängby hade flera kvalificerade chanser, men det var Värmdö som fick in bollen i mål. I andra halvlek sjönk kvalitén på matchen och Värmdö gjorde två mål på snabba omställningar, men nu ser vi att träningen börjar ge resultat och kan jobba vidare med stigande självförtroende inför seriepremiären.

Stockholm Cup

5 mar, 2023
Sm square sthfotboll 1
I fredags kväll spelade Ängby IF mot Marockanska FC i Stockholms Cup och motståndarna började matchen med att sätta sina två handikappstraffar. Det var bra att få en riktig tävlingsmatch, en månad före seriespelet startar, men den här gången räckte det inte hela vägen. Marockanska FC har en hemsida där de skriver att de är inspirerade av Marocko och den här kvällen kändes VM-turneringen inte långt borta. Det är bara att önska motståndarna lycka till i fortsättningen av Stockholm Cup!

Succe för årets Fotbollsskolor!

19 aug, 2019
Under tre veckor i sommar har vi haft läger på IP. Två veckor med Supercamp/Fotbollsskola i samarbete med Supercoach, och en egen-arrangerad Fotbollsskola. Läs mer

Framtidens Fotbollsledare

29 maj, 2019
Klubben har fått två unga ledare antagna till förbundets utbildning Framtidens Fotbollsledare. Utbildningen pågår under cirka ett år och inkluderar ämnen som föreningskunskap, ledarskap och spelarutbildning. Grattis Hannes och Sofia!
Md poster ngby  boo ff v2
Md ngby  gimon s poster v2
Md poster ngby  fisks tra v2
Md affisch  vasastan
Md poster. ngby v rmd f rdig
Md adidas
Tempsnip
Md stiftelsen fair play 1
Md yepstr logga
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub