Herr
Hemsida

Delad pott mot Sumpan

26 sep, 2023
I lördagens match på Ängby IP mellan Ängby och Sundbyberg blev det 1-1 i en relativt välspelad match. Lagen hade kommandot var sin del av matchen, Ängby i början och Sundbyberg i andra halvan av matchen.

Säker seger till slut!

17 sep, 2023
Efter en trevande inledning där hemmalaget tog ledningen vann vi till slut bortamatchen på Kista på lördag eftermiddag på Akalla gårds BP. Satbilt och bra spel i andra halvlek.

Förlust mot serieledarna

10 sep, 2023
Vi räckte inte till mot seriens troliga vinnare Äkersberga FC. Hemma på Ängby IP blev det 1-5 förlust på söndag eftermiddag. Trots att det var Ängbydagen, perfekt väder och därmed stort publikstöd (inklusive tifo) samt engagerade bollkallar från P12 svart så lyckades vi inte få till spel och kraft så det räckte. Vi tar nu sikte på att göra en bra avslutning på serien.

Oavgjort på Skytteholm

2 sep, 2023
Ängby tog tidigt ledningen, men sen hände inte så mycket mer. Båda lagen hade periodvis fina kombinationer, men det var mest mitt på planen och ledde sällan fram till några farliga chanser framför mål. Solna FC kvitterade i mitten av andra halvlek och då fick spelet ny energi, samtidigt som känslan på läktaren var att vi inte skulle få se några fler mål den här kvällen. Kul att matchen spelades på Skytteholms A-plan med bra ljus, fin matta och riktig läktare!

Förlust hemma

28 aug, 2023
Tvvärr kunde vi inte följa upp den finas insatsen senast utan åkte på en tung förlust hemma på IP på söndagskvällen mot Husby FF. Även om vi stundtals spelade bra och även hade flera fina målchanser så var det Husby som var effektivare.

Tränaruppdrag i Ängby IF

28 sep, 2023
Ängby är i full tag att planera inför säsongen 2024 och vi har nu olika öppningar för tränare på olika nivåer inom klubben. Läs mer

Upphittade kläder!

28 sep, 2023
Rensning av upphittade kläder och dyl. Läs mer

Matcher för dam- och herrlagen i oktober

26 sep, 2023
Damlaget mån 2/10 Ängby IF - Viggbyholms IK FF kl. 20:05 Hägernäs IP 2 sön 8/10 Ängby IF - IFK Lidingö BK kl. 20:00 Ängby IP 1 Herrlaget sön 1/10 FC Djursholm - Ängby IF kl. 12:00 Djursholms IP 1 fre 6/10 Ängby IF - Gimonäs FC kl. 20:00 Ängby IP 1
Md ngby  vallentuna
Md affisch ngby  bele barkarby
Md ngby edessa v1.1
Md ngby  solna fc v1
Md ngby  kista sc v5
Md poster ngby  f.c djursholm
Md poster ngby  boo ff v2
Md ngby  gimon s poster v2
Md poster ngby  fisks tra v2
Md affisch  vasastan
Md poster. ngby v rmd f rdig
Md adidas
Tempsnip
Md stiftelsen fair play 1
Md yepstr logga
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub