Herr
Hemsida

Stark säsongsavslutning hemma på IP

20 jun, 2024
Sm square if  rif
På onsdagskvällen 19/6 spelade vi vårsäsongens sista match hemma mot Roslagskulla IF. En säker seger med 7-0 (2-0) där vi efter hand tog över matchen mer och mer. Inledningsvis var det lite avvaktande spel men mot slutet av den första halvleken började spelet stämma bättre och i andra halvlek rullade vi upp motståndarna gång på gång. Vi fortsätter nu att träna några pass till för att knyta ihop vårsäsongen och ta sikte på kommande matcher i augusti.

Ungt lag i Stockholmsserien

20 jun, 2024
Sm square viggb. b  if b
På måndagskvällen 17/6 spelade vi åter i Stockholmsserien med vårt B-lag. Det blev förlust med 1-4 (1-1) borta mot Viggbyholms IK FF B på Hägernäs IP:s fina gräsplan. Vi mönstrade ett ungt lag för dagen med mestadels juniorer och vi räckte inte riktigt till hela matchen. Orken och därmed skärpan tröt sista kvarten. Men en eloge till juniorspelarna.

Vi söker fler spelare

15 jun, 2024
Gillar du att träna hårt och vill utvecklas som fotbollsspelare? Vill du vara med och bidra till en topplacering? Inför hösten söker vi spelare i varje lagdel. Hör av dig redan idag! Skicka ett sms till vår tränare om du är intresserad. Uppge namn, position och nuvarande klubb i ditt sms. Carlos Banda, tränare: 0703-258856.

Vi befäste serieledningen

15 jun, 2024
Sm square rif if
På torsdagskvällen 13/6 åkte vi till Roslagen och spelade hem tre poäng mot Roslagskulla IF. RIF:s hemmaplan Lötvallen var en fint belägen fotbollsplan mitt ute i skogen alldeles brevid Finlandsfärjornas farled. 1-0 (0-0) blev det till oss efter att vi till slut tryckte in ett mål några minuter före slutsignalen på den relativt fina men svårbemästrade gräsplanen. Ett fint inlägg från högerkanten resulterade i en bra nick mot mål och på returen rakade vi in vårt segermål. Under matchens gång fick vi till en rad målchanser inklusive några bra frisparkslägen och ännu flera halvchanser men utan att det gav utdelning. I och med segern befäste vi vår serieledning. Nu gäller det att behålla fokus till på onsdag 19/6 då serien vänder och vi möter Roslagskulla hemma i vårens sista seriematch.

Säker seger

9 jun, 2024
Sm square if  parsian
Vi tog emot Parsian IF på Ängby IP på lördagseftermiddagen 8/6 och vann med 5-1 (2-0). Efter en lite trevande inledning de första minutrarna spelade vi utmärkt stora delar av matchen och vår dominans var stor. Bland annat tilkom vårt första mål efter att bollen gått som på ett snöre hela vägen från egen kortlinje och ända in i motståndarnas mål.

Utbildade tränare är en förutsättning för att lyckas.

8 jul, 2024
Det är med utbildade tränare som vi kan utbilda våra spelare på rätt sätt och vid rätt tidpunkt. Detta för att i slutändan uppnå bästa resultat och ge samtliga spelare en ärlig chans att bli så bra som möjligt. Läs mer

Utbildning Skadehantering & skadeförebyggande

24 jun, 2024
I Augusti är det dags att uppdatera oss kring skadeförebyggande och skadehantering, tejpning och lindning av fötter, handleder och fingrar. Läs mer

Semifinal Stockholm Cup

4 jun, 2024
Imorgon Onsdag 20:00 spelar våra herrar semifinal i Stockholm Cup mot FoC Farsta på Ängby IP 1. Kom och stötta i jakten på finalen.

I Ängby IF

15 apr, 2024
Vi kommer här ut med en uppdatering om vad som för stunden händer inom föreningen. Läs mer

Tränarutbildning - Arbeta i Team

28 mar, 2024
En förutsättning för ett välfungerande tränarteam är att alla känner sig delaktiga. Läs mer

Sommarcamp 2024

4 jun, 2024
Det närmar sig sommarcamp för alla våra kära spelare, för er som fortfarande inte har anmält er, passa på att göra det. Läs mer
Md nya spelare till h sten master

Md st tta laget
Md hemma v ren 24
Md borta v ren 24
Md sthlm cup kvartsfinal 24
Md sthlm cup semifinal 24
Md ps matcher 7
Md hemma 23
Md ngby  vallentuna
Md ngby edessa v1.1
Md affisch ngby  bele barkarby
Md ngby  solna fc v1
Md ngby  kista sc v5
Md poster ngby  f.c djursholm
Md poster ngby  boo ff v2
Md ngby  gimon s poster v2
Md poster ngby  fisks tra v2
Md affisch  vasastan
Md poster. ngby v rmd f rdig
Md 1
Md bigm
Md erik olsson svart
Md adidas
Tempsnip
Md stiftelsen fair play 1
Md 3
Md rf sisu stockholm vertical color pos rgb 2019
Md bromma blocks logo
Md yepstr logga
Md 2
Md logo yen 1
Md 4
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub