Hemsida

Säker seger på Veddestavallen

21 apr, 2024
Sm square bele  if
På söndag eftermiddag 21/4 spelade vi vår tredje match för säsongen i fyran. Matchen på Veddestavallens konstgräs slutade med en säker seger med 7-0 mot hemmalaget Bele/Barkarby. Vi gjorde 1-0 ganska snabbt och därefter var det lite böljande spel en stund innan vi tog över taktpinnen fullt ut. I paus stod det hela 5-0. I andra halvlek fortsatte vi att dominera och gjorde även två fina mål.

Oavgjort i Älta

17 apr, 2024
Sm square img 0504
Vår andra match i SSH 2 gick av stapeln på onsdag kväll 17/4 mot Älta IF B på Älta IP. 2-2 blev slutresultatet. Det var ett bra resultat med tanke på att vi låg under med 0-2 efter första halvlek. Vi har svårt med målfabrikationen. Ett antal mycket klara målchanser borde ha gett ledning i första halvleken. I andra halvlek fick vi dock utdelning och gjorde två fina mål. Mot slutet stod det och vägde men utan att det blev något ytterligare mål. En bra reservlagsmatch från bägge lagen på det hela taget.

Storseger hemma

13 apr, 2024
Sm square  if husby
På lördag eftermiddag 13/4 tog vi emot Husby FF på hemmaplan för att spela vår andra seriematch i div. 4 N. Efter en lite trevande inledning började målskyttet efter ungefär en halvtimme. Tre snabba fina mål från oss men också ett fint kontringsmål av Husby gjorde att halvtidsresultatet skrevs till 3-1. Relativt snabbt i andra halvlek gjorde vi både 4-1 och 5-1 efter att ha satt rejäl press direkt från avspark i andra. Vi trummade sedan på och slutresultatet blev till slut hela 9-2.

Fin start i Stockholmsserien

11 apr, 2024
Sm square  ifb hudd b
På onsdagskvällen 10/4 inleddes årets spel i Stockholmsserien, SSH2, hemma på Ängby IP. Det blev en 2-1 seger för vårt B-lag mot Huddinge IF (div. 2) B. En stark kollektiv insats bäddade för att de tre poängen stannade kvar i Bromma. Vi var pressade stundtals men ett stabilt försvarsspel samt en del fina omställningar och kombinationer framåt gjorde att vi stod som segrare efter 90 minuter.

Förlust i premiären

5 apr, 2024
Sm square ik s   if
På torsdagkvällen 4/4 var det dags för seriepremiär i div. 4 N. Vi mötte IK Säbysjön på bortaplan och tyvärr blev det en förlust med 1-2 efter 1-0 till oss i paus. Trots flera klara målchanser lyckades vi inte göra mer än ett mål i första halvlek. I andra halvlek kom snön och gjorde matchen mer chansartad. Vi skapade ändå ytterligare målchanser i andra halvlek men utan skärpa i avsluten blir det inga mål. Säbysjön var effektivare och fick in två mål mot slutet och därmed blev det en tung inledning på seriespelet. Nu tar vi sikte på nästa omgång där vi möter Husby hemma på lördag 13/4.