Herr
Hemsida

Höstsäsongen har startat!

17 aug, 2022
Sm square storskogen  tecknad    beskuren
Två matcher har spelats efter sommaruppehållet och Ängby har tagit tre poäng. Först en förlust mot Järla IF FF där motståndarna stod lågt i positionerna och sköt fantastiska frisparkar. Därefter en vinst mot Storskogens SK där Ängby var effektiva och gjorde mål på chanserna. Nu väntar helgens match mot Värmdö IF som blir en bra värdemätare inför resten av höstsäsongen.

Kvitt eller dubbelt?

21 jun, 2022
Sm square  dsc0942   himmel
Den här omgången vände serien och det var returmöte på ett soligt Hjorthagens IP mellan Värtans IK och Ängby IF. Under inledningen av matchen hade Värtan ett stort bollinnehav och Ängby stod i sina positioner, men det var laget från Västerort som skapade chanserna. Resultatet skrevs till 3-0 och laget tar med sig sex poäng från dubbelmötet med Värtans IK. Ängby IF ligger nu tvåa i serien och har skapat sig en bra position inför hösten. Trevlig sommar!

Spännande på riktigt!

18 jun, 2022
Sm square nr 7
Idag var det riktigt spännade i mötet mellan Ängby IF och Värtans IK. Efter en halvtimmes spel gjorde Ängby mål på straff och sedan böljade spelet över planen tills Värtan kvitterade när det var 20 minuter kvar av matchen. Då fick Ängby ordning på spelet och lyckades göra två mål inom några minuter. Efter en hands i straffområdet på tilläggstid kunde sedan Värtan reducera, men då var matchen i praktiken slut. Publiken ser fram emot returmatchen på tisdag kväll!

Onödigt spännande

13 jun, 2022
Sm square stadshagens ip
Under kvällens match på Stadshagens IP mot Vasastans BK höll båda lagen en bra nivå. Ängby IF skapade flest chanser och i mitten av andra halvlek kändes matchen som över när det stod 4-1. Vasastans BK fick dock ny energi när de reducerade och lyckades sedan trycka in ytterligare ett mål innan domaren blåsta av matchen. Det blev onödigt spännande, men publiken tackar för underhållningen!

Soligt och fin fotboll!

6 jun, 2022
Sm square glidtackling  wilma fix 2
Lördagens match mot Järla IF FF spelades i ett härligt väder och bjöd på fin fotboll. Vi fick se några av säsongens snyggaste mål och bakåt höll vi nollan. Domarna var trygga och dagens "bollkallar" var snabba och såg till att hålla tempot uppe i matchen. Vinst med 4-0!

Sommarstängt

1 jul, 2022
Idag stänger kansliet för sommarledigt och öppnar igen måndag den 1 augusti. Trevlig sommar! ☀️🍦🌼

Anmälan till Ängby IF Sommarfotbollsskola V32 är nu öppen!

14 jun, 2022
Äntligen är anmälan öppen till vårt sommarcamp v32. Gå in på länken nedan och anmäl er till en av sommarens roligaste veckor. Läs mer

Anmälan till Ängby IF Sommarfotbollsskola V.24 & 25 är nu öppen!

11 apr, 2022
​Äntligen är anmälan till vår populära sommarfotbollsskola öppen för vecka 24 och 25. Läs mer

Ängby mitt hjärtas lag

4 maj, 2022
Mattias Ludvigsson som skrivit låten Ängby mitt hjärtas lag kommer att spela på lördag, kl 11.00 samt med sitt band kl 14.00 Nedan är texten till "Ängby mitt hjärtas lag" så kan ni sjunga med på lördag. Läs mer

Succe för årets Fotbollsskolor!

19 aug, 2019
Under tre veckor i sommar har vi haft läger på IP. Två veckor med Supercamp/Fotbollsskola i samarbete med Supercoach, och en egen-arrangerad Fotbollsskola. Läs mer

Framtidens Fotbollsledare

29 maj, 2019
Klubben har fått två unga ledare antagna till förbundets utbildning Framtidens Fotbollsledare. Utbildningen pågår under cirka ett år och inkluderar ämnen som föreningskunskap, ledarskap och spelarutbildning. Grattis Hannes och Sofia!
Md lagbild 2 april 22
Md adidas
Md stiftelsen fair play 1
Md stadium 800x376
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub