Hemsida

I Ängby IF

Publicerad 2024-04-15 09:42
Vi kommer här ut med en uppdatering om vad som för stunden händer inom föreningen.

Till att börja med vill jag verkligen upplysa er alla medlemmar om att jag Andreas känner mig priviligerad att få möjligheten att arbeta i Ängby IF och inom föreningslivet. Föreningslivet är något som ligger mig varmt om hjärtat och jag hoppas alla föreningens medlemmar förstår att det är ni som är föreningen och allt ni kan påverka. Aktiva medlemmar som driver frågor, går på årsmötet och hjälper föreningen med lösningar och förbättringsmöjligheter är ovärderligt.

Så vad händer på kansliet.

Förutom det självklara jobbet där framförallt Oliver och Lena har lagt stora delar av sin arbetstid på Avslutning av innebandy, uppstart av knatteskola, fördelning av plantider, beställningar av kläder, trycka tröjor, packa kläder, fotografering, beställningar av saker till kafé och att svara på alla mail, så har vi gjort en del förändringar och påbörjat en del projekt.

Den första förändringen är att ni kommer se oss oftare ute på planerna och närmare er ledare, där vi under dom närmaste åren kommer lägga mycket tid på att göra er tränare i de yngre åldrarna så bra som möjligt via utbildning, mickrogrupper och stöd av olika slag.

Vi kommer under året månadsvis erbjuda ett flertal interna utbildningar inom olika ämnen, där ni redan nu kan anmäla er till ett flertal. Vi har i helgen haft tre spelformsutbildningar för ca 30 ledare. Så in och anmäl er.

Motionslag Dam:
Vi har fått igång vårt Motionslag Dam som tränar tisdagar, där alla är välkomna så länge man är medlem i föreningen. Där nyttjar vi IP3 på tisdagskvällarna.Vi riktar oss i första hand till Ledare, föräldrar och andra medlemmar.

Värdegrundsansvarig:
Vi har rekryterat Kinna som kommer vara föreningens Värdegrundsansvariga person, är hennes uppgift är att sprida föreningens värdegrunder till våra lag, ledare och föräldrar. Läs här

Klubben:
Kinna kommer även hjälpa till på vårt nästa projekt som kommer starta inom de närmaste veckorna "Klubben" som blir lite av en fritidsgård mellan 15-17:00 där de har möjlighet till spontanfotboll, spela olika spel, köpa mellanmål, samt få hjälp med läxläsning. Vi kommer till en början ha öppet en dag i veckan med förhoppningen att snabbt öka antal dagar till tre. Där kommer även Oliver, Andreas och eventuellt några av våra yngre spelare i junior/seniorlag vara närvarande.

GåFotboll:
Vi är i startgroparna även för vår GåFotboll, ett projekt som vi vill skall vara igång innan sommaren. Vi riktar oss till de som är 65+ som vill röra på sig i ett lättare format. Vi är övertygade att just detta projekt skulle kunna hjälpa föreningen på flera olika sätt när det är igång, så som hjälp med läxläsning, bemanning i fik och andra viktiga funktioner inom föreningen.

LedarCoach:
Vi letar just nu efter en person som är intresserad av att hjälpa föreningen som ledarcoach, en person som kommer fungera som ett bollplank till våra ledare ute på planerna. Vi hoppas hitta rätt person inom kort.

Fler Unga tjejer som ledare:
Vi arbetar även med ett projekt där vi vill under året vill satsa på fler tjejer inom föreningen som är eller vill bli ledare.

Sponsring & Nätverk:
Sist men inte minst så har vi tagit fram ett sponsorerbjudande och är startgroparna för vårt Ängbynätverk för företag.
Många av er inom föreningen kan hjälpa oss här, dels med att själva gå med i våra nätverk eller tipsa om sponsorer som eventuellt skulle vara intresserade av att stötta vår förening och alla barn i sitt fotbollsspelande. Ert företag har kanske även en fond som går att söka, tipsa i så fall.


Återigen vill jag förtydliga att det är NI medlemmar som är föreningen och ni har möjlighet att förbättra våra förutsättningar, varesig det är att låna ut ett släp vid en städdag, hjälpa oss att måla klubbhuset, städa eller tipsa om sponsorer eller fonder att söka. Det är vad vi gör som i slutända blir vad vi vill. Som ideell förening så behöver alla bidra med det man kan för att driva både föreningen och utvecklingen framåt. Så innan vi alla frågar "vad kan vi få" bör vi fundera över "Vad kan vi göra eller ge" .

Slutligen vill jag informera er om att ni som medlemmar alltid är välkomna in på kansliet, vi som sitter här arbetar för er.
Ta hand om er där ute Forza Ängby































Andreas Berggren
Md adidas
Tempsnip
Md stiftelsen fair play 1
Md yepstr logga
Md rf sisu stockholm vertical color pos rgb 2019
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub