DJ
Hemsida

Ett ögonblick Freddi...

Publicerad 2018-10-27 11:40
Freddi
Vi fick en stund med DJs nya huvudtränare Fredrika Gombrii för att vi var nyfikna på att få reda på lite mer om vem hon är och hur hon ser på sitt nya uppdrag

- Freddi, du är ny huvudtränare för Ängby DJ. Hur känns det?

- Det känns fantastiskt kul och spännande. Ska bli kul att lära känna spelarna och skapa nya dam-junior tillsammans med dem!


- Berätta lite mer om dig själv för oss som inte känner dig sedan innan

- Jag heter Fredrika men kallas för Freddi. Jag är en positiv och drivande person som älskar fotboll. Jag har spelat fotboll i 14 år, vilket är i princip hela mitt liv. Jag har spelat i Ängby i alla år och är idag spelare i damlaget. För drygt 5 år sedan började jag som tränare i Ängby. 2018 har jag varit tränare för plusträningarna och ledare för Ängbys knatteskola och fotbollsskola. Förutom att vara på Ängby IP som tränare och spelare så jobbar jag som elevassistent på en skola i Gröndal.


- Vad är det bästa med Ängby som klubb tycker du?

- Då måste jag nog svara gemenskapen. Den gemenskap som finns i mina lag jag tränat och spelat i är nog oslagbar. Gemenskapen gör alla träningar och matcher roligare. Så det är nog det absolut bästa med Ängby som klubb enligt mig!


- Med många år i klubben som spelare, och nu också ledare, är du en förebild för Ängbys yngre tjejer. Har du själv någon egen idol eller förebild?

- Jag inspireras varje dag av min familj och vänner. Men inom fotbollen så inspireras jag definitivt av min gamla tränare Cicci. Hon har lärt mig mycket av det jag kan av fotboll idag och är min inspirationskälla som tränare.


- AIK, Djurgårn eller Bajen?

- Oj oj oj, svår fråga. Om jag ska välja blir det nog AIK ändå, är gammal gnagare så...

Jonas Ransmyr
Md adidas
Tempsnip
Md stiftelsen fair play 1
Md yepstr logga
Md rf sisu stockholm vertical color pos rgb 2019
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub