Hemsida

Härlig avslutning på årets seriespel

Publicerad 2019-10-14 11:08
Img e0166
I en jämn och dramatisk match mot Sickla avslutades årets Sanktan på söndagkvällen på Ängby IP. Tack vare segern slutade Ängbys DJ-lag på en fin andraplats i serie F16/19-3B

En bit in i första halvleken och i ledning med 2-1 drabbades vi av en frilägesutvisning på Julia som räddade ett givet målläge för Sickla. In i målet hoppade Ella som fick bli varm i kläderna direkt. I slutet av halvleken lyckades Sickla kvittera men i början av andra tog vi åter ledningen efter en fin kontring och långskott av Rebecca. Resten av match blev ett jagande med 10 man på banan och så småningom började krafterna tryta. Tjejerna kämpade dock starkt hela vägen och när domaren blåste av matchen bröt jublet ut. Matchen var vunnen och vi slutade tvåa i årets serie. Det är ni väl värda tjejer!