P12 Svart

Föreningens plusträning HT 19

Publicerad 2019-08-20 13:36
I höst kommer Ängby IF att anordna extra plusträning för de spelare som vill ha mer fotboll utöver de extra träningspass i veckan som vi har med laget.


Period

Vecka 37-46 (totalt 10 veckor). Vi tar inte uppehåll för röda dagar eller skollov.

Schema

(Nedan preliminärt schema för hösten. Bekräftas snart)

F/P 2011-2012: Måndagar kl 15:00 - 16:00

Innehåll

Plusträning är en möjlighet för de spelarna som vill ha mer fotboll, att få ett extra träningspass i veckan utöver lagverksamheten. Alla spelare som är motiverade att bli bättre är välkomna. Instruktörerna kommer ha fotbollen i fokus och kvaliteten i träningen som riktmärke. Nu finns äntligen den nya spelarutbildningsplanen på plats och Plusträningen vill koppla på såväl träningsinnehåll som pedagogik. De tio passen har varsitt tema hämtat från Spelarutbildningsplanen. Därmed blir Plusträning det perfekta alternativet för de spelare som är dedikerade att bli bättre fotbollsspelare. Träningarna leds av våra egna tränare från föreningen som får såväl internt som extern utbildning.

Hämtning och lämning

För all hämtning och lämning gäller nedanstående platser och tider strikt - tränaren lämnar då med barnen för att gå mot IP. Instruktören måste hinna i god tid till Plusträningen och har tyvärr ingen möjlighet att gå till andra platser, leta efter spelare eller vänta på någon. Om möjligt är det bäst att spelaren redan vid hämtning är ombytt och klar för fotboll (i annat fall får spelaren givetvis byta om på fotbollsplanen). Vi har pratat med personalen på nedanstående skolor och informerat om vår service och bett dem i största möjliga mån vara behjälpliga. Vi rekommenderar alla som vill benyttja sig av hämtningen att prata med fritidspersonalen för att försäkra sig vad som gäller på fritids - vi ansvarar endast för det som framgår nedan. Vid återlämningen frågar tränaren vilka som ska tillbaka och går med dem som följer med, det är givetvis tillåtet för er att hämta upp vid planen eller att spelarna stannar kvar på IP.

F/P 2011-2012: Vi kommer försöka ordna hämtning från Norra Ängby skola (trappan under stora klockan/huvudingången och lämnar spelarna vid ingången till skolgården direkt efter träningen) Om antalet spelare i gruppen totalt motiverar två instruktörer, kommer vi försöka ordna så att den andra instruktören hämtar på den skola som har flest anmälningar utöver Norra Ängby skola.

Kostnad

650 kr för 10 pass (65 kr / pass). Ni faktureras beloppet i samband med att träningarna startar.

Anmälan

https://member.myclub.se/pub/forms/5990/Gs3YJBOMym...

Md adidas
Md stiftelsen fair play 1
Md ica bromma logo  1
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub