P12 Svart

Plusträning

Publicerad 2019-03-20 10:13
Föreningen anordnar extra plusträning.

I vår kommer Ängby IF att anordna extra plusträning för de spelare som vill ha mer fotboll utöver de extra träningspass i veckan som man har med laget.


Datum & tid:

Vecka 15-24 (totalt 10 veckor)

Måndagar kl 15:00 - 16:00.

Alla dagar och tider är preliminära fram tills att träningarna startar, men om vi byter dag eller tid för din träning får du givetvis avanmäla om du vill.


Plats:

Alla träningar är på Ängby IP 3 (vid vårt gröna klubbhus).


Innehåll

Plusträning är en möjlighet för de spelarna som vill ha mer fotboll, att få ett extra träningspass i veckan utöver lagverksamheten. Vi delar in grupperna efter ålder. Alla spelare som är motiverade att bli bättre är välkomna. Instruktörerna kommer ha fotbollen i fokus och kvaliteten i träningen som riktmärke. Nu finns äntligen den nya spelarutbildningsplanen på plats och Plusträningen vill koppla på såväl träningsinnehåll som pedagogik. Därmed blir Plusträning det perfekta alternativet för de spelare som är dedikerade att bli bättre fotbollsspelare. Träningarna leds av våra egna tränare från föreningen som får såväl internt som extern utbildning.


Hämtning och lämning

Vi kommer arbeta för att få till hämtning och lämning från Norra Ängby skola. Om antalet anmälda spelare motiverar två tränare kommer vi även arbeta för att få till hämtning och lämning från den skola (förutom Norra Ängby) med flest antal anmälda spelare den 31 mars.


Kostnad

600 kr för 10 pass (60 kr / pass). Ni faktureras beloppet i samband med att träningarna startar.


Anmälan

Anmälan sker via länken nedan:

https://member.myclub.se/pub/forms/5349/XAvleXjWsx...

Md adidas
Md stiftelsen fair play 1
Md ica bromma logo  1
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub