HJ
Hemsida

Intervju med Viktor Grip

Publicerad 2021-04-29 14:33
Gripen
Några månader har gått sedan vi startade upp träningar för vårat HJ lag. Vi har fått oss en pratstund med en av spelarna som va drivande i att få ihop folk till laget Viktor Grip.

Hur är det med dig?

Tjena Kjell! Det är fint med mig

Vad gör du när du inte lirar innebandy med polarna?

Blandat. Innan Färjestad åkte ur SM-slutspelet var det mycket hockeytittande, just nu är det mycket i skolan och när jag får tid över blir det em del tv-spel samt häng med kompisar.

Nu har ni kört med nya HJ laget några månader, hur känns det?

Känns bra, kul att få spela lite innebandy igen. Roligt att så många dykt upp också, kul att få lite gamla ängbyspelare i mossenhallarna igen. Flåset och tekniken är väll lite knackig men annars känns det bra.

Hur är känslan på träningarna?

Den är bra. Mycket smålagsspel, hårda skott och läckra finter! Det har varit bra tempo och intensiva matcher

Är det någon eller några spelare som ser extra heta ut?

Andreas Linné har, som alltid, varit het på planen. Samuel har haft ett par fina löpningar också. Även 03:orna har imponerat!


Vad tror du om seriespel för detta HJ kommande säsong?

Kan bli riktigt intressant. Det finns många duktiga spelare i laget, så om vi lyckas få ihop ett lag kan det nog bli riktigt kul att följa. Får hoppas att vi får med oss så många ex-ängbyspelare som möjligt, ett bra jobb på sillymarknaden kanske kan locka några hemvändare.

Hur skiljer sig din roll i detta laget jämfört med seniorlaget?

Än så länge så har min roll I hj-laget varit att fixa folk till träningarna vilket jag inte behövt göra i a-laget. Annars skiljer det sig inte jättemycket faktiskt.

Hur känns Daniel som tränare?

Det känns bra än så länge. Det märks att han kan en del om innebandy. Han har fina meriter som spelare och även som coach så skulle inte förvåna mig om han blir årets coach i HJ3 nästa år.

Du är även med på seniorlagets utomhus innebandy, är det svårare på plastgräset?

Mycket svårare. Helt omöjligt att skjuta dragskott och govlzorra men perfekt för volleyspel. Man kanske får skaffa sig en likadan klubba som Henke och lära sig zorra i luften istället ;)

Vad ser du mest fram emot inför kommande säsong?

Bara att få spela innebandy ex antal gånger i veckan ska bli extremt kul. Man får hoppas att corna lämmant oss till hösten så man kan få komma tillbaka till hallarna, det är ett stort hål i vardagen när innebandyn är inställd.


Tack Viktor.

Kjell Magnusson
Md adidas
Tempsnip
Md stiftelsen fair play 1
Md yepstr logga
Md rf sisu stockholm vertical color pos rgb 2019
Md fatpipe black
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub