Dam
Hemsida

Ängby IF Startar Damlag 2022

Publicerad 2021-11-27 20:32
2023 markerar 90 stolta år för Ängby IF. Och vad vore bättre än att fira det med ett nystartat damlag i fotboll? Vill du vara en del av den här historiska resan?

Vårt motto på Ängby lyder: "Så många som möjligt, så länge som möjligt, så bra som möjligt." Och centralt i det är vårt engagemang att stödja och utveckla våra unga fotbollsspelare. Vi tror på att skapa en stig för våra tjejer att klättra, från första sparken till att bli stjärnor i damlaget – och i processen bli förebilder för nästa generation.

Våra damjunior- och F15-lag har redan lagt grunden med framstående säsonger som inspirerat många unga spelare att fortsätta. Med uppstart den här hösten planerar vi en enhetlig trupp för nästa säsong. Under vägledning av våra kunniga och älskade tränare strävar vi efter excellens både för vårt damlag och damjuniorlag. Och ja, vi har stora drömmar! Vi siktar på att nå toppen av seriesystemet inom de kommande åren.

Så, känner du att detta talar till dig? Eller har du en vän som brinner för fotboll? Tagga dem eller hör av dig direkt till oss på kansli@angbyif.se.

Tillsammans skriver vi nästa kapitel i Ängby IF's historia.

Md img e0166  ngby if dam dj
Dam och DJ mot 2022 mer bilder kommer
Md 1
Md bigm
Md erik olsson svart
Md adidas
Tempsnip
Md stiftelsen fair play 1
Md 3
Md rf sisu stockholm vertical color pos rgb 2019
Md bromma blocks logo
Md yepstr logga
Md 2
Md logo yen  1
Md 4
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub