Dam
Hemsida

Försäsongen 2023 är igång nu!

Publicerad 2023-02-13 22:30
Är du sugen på att vara med på vår resa? Vi i Ängby vill bedriva vår verksamhet enligt synsättet - så många som möjligt, så länge som möjligt, så bra som möjligt.

En viktig del i detta är att kunna erbjuda spel för våra tjejer hela vägen upp till ett damlag, där spelarna också blir förebilder för klubbens yngre spelare.

De senaste säsongerna har de nuvarande lagen för damjuniorer och F15 framgångsrikt bedrivit en verksamhet som fått många tjejer att vilja fortsätta spela fotboll. Inför nästa säsong 2023 och med uppstart redan nu under hösten satsar vi därför på att bilda en sammanhållen stor trupp, med kompetenta och omtyckta tränare, som tränar tillsammans och med lag i seriespel för både damlag och damjuniorlag.

På något års sikt är ambitionen att skapa förutsättningar för att kunna ta sig uppåt i seriesystemet. Låter detta som något för dig, eller känner du någon som skulle vara intresserad? Tagga en vän, eller skriv till oss på kansli@angbyif.se. Säsongen 2023 har vi ett damlag i Div 4 och 1 lag i DJ 16-19 ( Div 2 ). Vi är ca 40 spelare men har plats för flera och söker framförallt spelare till vårat damlag.

I Victoria Cup har vi gått vidare till 1/16 final och skall möta Bollstanäs SK 12/3 på Ängby IP.

Lagledningen
Md 1
Md bigm
Md erik olsson svart
Md adidas
Tempsnip
Md stiftelsen fair play 1
Md 3
Md rf sisu stockholm vertical color pos rgb 2019
Md bromma blocks logo
Md yepstr logga
Md 2
Md logo yen  1
Md 4
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub