Dam
Hemsida

Seger med mersmak!

Publicerad 2024-02-12 08:33
Andra matchen i Victoria Cup slutar med seger 5-1, starkt av tjejerna och en riktigt bra prestation - det vi pratade om innan att de skulle göra både i försvar och anfall levererade de verkligen på plan på bästa sätt ✨✨✨!

Vi inleder med två divisionsstraffar som båda sitter utom räckhåll för målvakten. Första halvlek slutar sedan 0-0. I andra utökar vi till 3-0 innan Västerhaninge reducerar till 3-1. Motståndarna flyttar fram mer och jagar ytterligare mål, vilket även öppnar upp för oss och ett 4:e och 5:e mål.

Matchens lirare # 13 Brogren, gör 2 mål och spelar fram till ett - övriga målskyttar Emelie och Märta Björk på de inledande straffarna, samt Rebecca som sätter det sista målet - det för övrigt ett riktigt mönsteranfal - Julia i målet gör en snabb igångsättningen till Brogren som driver upp och lägger en perfekt djupledsboll till Rebecca som fri med målvakten placerar in den - inte många sekunder från igångsättning till dess bollen låg i målet på andra sidan.

Innan matchen pratar vi om att i försvar hålla ihop laget bättre och jobba hårdare i överflytningarna, något de gör riktigt bra - motståndarna har svårt att spela igenom oss och kommer främst till avslut längre utifrån - de gånger de hettar till är både mittbackarna och målvakt på tårna och avstyr och förhindrar avslutslägen. När vi har boll var fokus på spelbarhet och att hitta ytor mellan deras lagdelar något som de också genomför bra - framför allt forwards som gör sig mer spelbara och gör det enklare för oss att ta oss ur motståndarnas press, samt ta oss högre upp i plan innan vi slår avgörande passningar. Totalt sett en mycket bra match av hela laget!!

Vi tackar Västerhaninge för matchen och önskar lycka till i fortsättningen!Md 1
Md bigm
Md erik olsson svart
Md adidas
Tempsnip
Md stiftelsen fair play 1
Md 3
Md rf sisu stockholm vertical color pos rgb 2019
Md bromma blocks logo
Md yepstr logga
Md 2
Md logo yen  1
Md 4
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub