Gameweekend - Westermalm hemma.

Publicerad 2019-11-01 10:39
 ngby logga
I söndagens andra match tar Ängby IF B emot Serieledande Westermalm hemma i Grimstahallen. Vi har fått en pratstund med Gästernas spelande tränare Oskar Cereus och våran egen tränare Pontus Stolt inför matchen.

Match i helgen, hur är läget i truppen?

PS - Läget ser bra ut. Formen blir ständigt bättre och truppen ser mer samspelt ut än någonsin.

OC - Ska bli riktigt roligt med match igen efter miniuppehållet förra helgen. Stor harmoni i gänget och ingen skadad så läget ser bra ut.


Glädje är viktigt, har ni någon eller några glädjespridare i truppen som sticker ut?

PS - Vi har många glädjespridare i truppen och jag vill egentligen inte nämna några namn. Men Joel och Robin P utmärker sig alltid i duschen…

OC - Det är det helt klart! Magnus "Yxan" Ahxner visar ständigt att gammal är äldst, så väl på planen där han alltid står för fint sportmanship och bra krig som med gott tugg och härlig glädjespridning i omklädningsrummet. Hör ni tonerna av tysk powerrock innan match kan ni tacka Yxan för det!

Vilket har varit bästa laget ni mött än så länge denna säsong?

PS - Hittills har vi endast spelat fyra matcher och av de fyra får jag ändå säga att Lokomotiv Stockholm spelade bäst. Men jag är ändå imponerad över Adelsö som visade mycket hjärta.

OC - Ja, inledningen har varit bra men det känns som en serie där alla kan slå alla och ingen match på något sätt är enkel. Får nog svara Järfälla - de bjöd verkligen upp till rafflande kamp i vår dust med dem förrförra helgen.


Poängmässigt väldigt jämn serie än så länge. Vilka lag tror du ligger i toppen av serien i vår?

PS - Oerhört jämn serie får man säga. De flesta analyser som gjorts har tränarstaben fått göra om. Jag är en ständig optimist och tror mycket på materialet Ängby B har, så med det säger jag Westermalm, Lokomotiv och Ängby B.

OC - Det är verkligen en jämn serie vilket känns roligt. Hoppas såklart på att vi kör vidare på inslaget spår och är med och fightas där uppe när mars månad är här. Kan tänka mig att även Lokomotivet nog med och slåss liksom ni i Ängby (precis som förra säsongen).


Ängby IF mot Westermalms IBK på söndag, hur tror du det går?

PS - Förra matchen saknades flera nyckelspelare, bland annat innebandyns egen Filippo Inzaghi, Henrik Svahn. Får han lossa kanonen är det tre givna poäng. Tror dock att matchen blir jämn men slutar med vinst 6-5 för Ängby B efter drömmål av Robin Höglund.

OC - Siar en tight fight återigen, som vi kniper med två bollar efter ett sent avgörande.


Match söndag förmiddag, stör lördagens avgörande i fotbollsallsvenskan något för eran uppladdning?

PS - Frågan är nog felformulerad. Stör Ängby Bs match fotbollsallsvenskans avgörande? Svaret i så fall ja.

OC - Nerverna är helt klart utanpå en vecka som denna, vilket märks inför kvällens träning. Vi kommer ha Westermalm-spelare på plats i så väl Norrköping och Örebro som på Tele 2, så kort sagt är vi nog mest glada att det inte var en lördagsmatch som stod på schemat.


Till sist vad vill du hälsa till publiken och motståndarna?

PS - Helgens höjdpunkt är varken allsvenskans avgörande eller finalen i rugby-VM, den är i Grimstahallen!

Jag vågar utlova säsongens bästa match med årets snyggaste mål.

OC - Må bästa lag vinna och låt det bli en lika spännande match som när lagen möttes i våras!


Vi tackar båda för pratstunden och riktar blickarna mot Grimstahallen. Välkomna!!

Kjell Magnusson
Md adidas
Md stiftelsen fair play 1
Md fatpipe black
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub