Hemsida

Seger i Västerortsderbyt!

Publicerad 2021-12-22 11:11
 ngby logga
Årets sista seriematch var ingen "vanlig" match utan ett derby mot Hässelby. 1-0 efter 11 sekunder och seger med 7-1.

Domarna han inte mer än blåsa igång matchen innan Ängby IF hittade in bakom Hässelbys målvakt för första gången i matchen. 1-0 efter 11 sekunder av Daniel Lindblom assist från Hendrik Stjärnströms klubba. I denna kedjas andra byte så utökar Ängby ledningen till 2-0 efter endast 2.02 spelat av Hendrik assisterad av kedjans tredje länk Tobias Darrell. En snäll match lunkar på och Ängby IF kontrollerar perioden utan att briljera.

Mellanakten blir lite mer böljande spel fram och tillbaka. Båda lagen skapar chanser men inga direkt heta chanser. Ett mål för vardera lagen och 1-1 i mellanakten och totalt 3-1 inför sista perioden.

Ängby IF inleder tredje perioden med ett snabbt mål efter en minut. Tobias Darrell hittar kassen igen på pass från Max. Sedan är det domarnas tur att stå i centrum ett tag. En Hässelbyspelare drar på sig en 2+2+2+10 minuters utvisning som domarna inte riktigt kan hantera. 15 minuters paus i matchen då domarna bråkar internt om hur det ska se ut i protokollet och hur många som ska sitta på utvisningsbänken.... Men när matchen väl är igång igen så spelar Ängby IF av utvisningen utan att briljera utan bara vinna tid. Men så i slutet av matchen är det dax för Timmy Säberg att visa upp sig för hela Västerort. 5-1, 6-1 och 7-1 kommer inom tät följd från dennes klubba. Han avslutar matchen snyggt med ett Hattrick.

Seger med 7-1 i Derby DeLA Västerort för de grönvita Ängby IF!!

Matchens Lirare: Lars "Kongo" Hedberg