Hemsida

Välkommen till Ängby IF Chusak Narkprasert

Publicerad 2021-11-17 13:00
Nick
Han har redan hunnit presentera sig för Ängby IFs publik genom att debutera i segermatchen i helgen. Nick Chusak Narkprasert kommer närmast från Vällingby BK. En poängspelare som kommer passa bra in i Ängby IF. Vi har fått oss en pratstund med Nick.

Hej Nick välkommen till Ängby IF.

Varför föll valet på Ängby IF?

  • Ängby är en stor organisation med många medlemmar. Det betyder att föreningen har stor potential att uppnå något bra och den resan vill jag vara med på. Ängbys herrlag har kvalitativa spelare men saknar lite bredd, får vi till det kommer säsongen sluta med positiva siffror.

Du har provtränat med Ängby tidigare under karriären men inte skrivit på för ens nu. var det något speciellt som gjorde att det kändes rätt nu?

  • Ängby har ett stort projekt på gång som jag har varit involverad i. Att då få tillhöra Ängbys herrlag i innebandy blir på ett sätt en helhetslösning som passar perfekt för mig.

Kan du avslöja något om kontraktet du skrivit med Max, är du vår dyraste spelare genom tiderna?

  • Med en stor spelare kommer ett stort ansvar, jag är här för att producera poäng och bidra med min kunskap. Jag spelar hellre gratis för att ge utrymme till Max att värva bra spelare som kräver högre avtal. Så kanske är jag den billigaste spelaren i Ängbys herrlags historia i innebandysektionen?

Vad säger du om grabbarna i laget än så länge?

  • Killarna besitter bra kvalité med mycket erfarenhet. Många poäng kommer att tas tack vare killarnas innebandyerfarenhet. Det blir även upp till de yngre att bidra med fart och teknik.

Vad gör du när du inte lirar innebandy?

  • Jag brinner för idrott och speciellt innebandy. Så därför passar det utmärkt att även studerar till Idrottskonsulent på Bosön.

Vad har du för bästa innebandyminne?

  • I slutet av 2019 var jag iväg med thailändska landslaget i Filipinerna och spelade SEA Games (South East Asia Games). SEA Games är exakt som OS fast länder i Sydostasien och detta evenemang går också under OS-flaggan. Där mötte vi Singapore i finalen och låg under med 8-4 med 15 min kvar. Vi lyckades kvittera med 2 minuter kvar och tog matchen till förlängningen. Väl i förlängningen fick vi möjlighet i 5 mot 3 samt en straff men lyckades inte avgöra matchen. Vi åkte även på utvisning under förlängningen men klarade oss till straffar. Väl där vann vi turneringen. En underbar känsla och minne som man aldrig kommer glömma. Den prissumman man vann där finansierade även en hel resa med sambon i Thailand i 3 veckor.

Du är mest känd för att vara landslagsman så självklart måste vi få höra hur det är i Thailands landslag?

  • En otrolig stolthet att representera sitt land. Våra landslagssamlingar är också otroligt professionella och inspirerande där man utvecklas som spelare men allra mest som person. Varje gång landslagströjan sätts på och det är dags att äntra planen så ligger tårarna i ögonlocken och det är alltid gåshud att möta publikens hejarop.

Vad kan Ängby IFs fans förvänta sig när du är inne på planen?

  • Jag är en spelare som trivs bäst som djupliggande spelfördelare, antingen som back eller center där jag kan vara involverad i spelet så mycket som möjligt. Förhoppningsvis blir det några poäng från min sida med.

Om du fick plocka med dig valfritt nyförvärv till Ängby IF som du fick spela med, vem skulle du ta då?

  • Mikael Anér och Vilmer Olsson från Vällingby. Lyckas Ängby värva dessa två kan vi på riktigt slåss om division 3 plats nästa år.

Till sist, vad vill du hälsa till dina nya lagkamrater och fans?

  • Dags att fylla borgen, kom på hemmamatcherna, med ert stöd kan vi nå stora framgångar!


Än en gång välkommen till Ängby IF Nick!!!

Kjell Magnusson
Md adidas
Tempsnip
Md stiftelsen fair play 1
Md yepstr logga
Md fatpipe black
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub