F06

Fin start på hösten för Ängbys flickor 06

Publicerad 2018-08-14 20:40
Img 6230
Söndagen den 12 augusti bjöd Hässelby SK in till en trevligt arrangerad minicup för flickor 06 med fyra deltagande lag Hässelby, Ängby, Bro och Spånga. Ängbys tjejer som avslutade vårens Sanktan starkt med bra resultat hade inte tacklat av under sommaren utan fortsatte spela med fint passningsspel och bra samarbete. Trots att resultatet blev två oavgjorda matcher och endast en vinst bjöd tjejerna på ett riktigt spännande spel som höll publiken igång, trots regnskurar.

Mot Spånga i första matchen satte Ängby på en gång hårt tryck åt motståndarmålet, vilket inte gav Norah mycket att göra i mål. Trots många vassa målchanser, där bollen inte riktigt ville gå Ängbys väg, slutade matchen 0-0.

I andra matchen mot hemmalaget Hässelby blev det lite tuffare motstånd, men fortsatt bra spel från Ängby. Äntligen fick Selma till målskyttet och satte de två målen som gav vinst till Ängby med 2-0. Tessa var stabil i mål och räddade flera målchanser som kunde ha utjämnat resultatet.

I tredje och sista matchen mot Bro hade regnet och kylan börja bita på tjejerna. Även här fanns det många målchanser för Ängby som inte lyckades sätta bollen i mål trots bra lägen och flera fasta situationer. Bro hade egentligen bara ett riktigt farligt läge som inlånade Emelie i mål hanterade bra. Matchen slutade 0-0 och Ängbytjejerna fick nöja sig med ett bra spel och att åka hem från turneringen obesegrade.

Ett starkt bidrag till fint spel stod de fyra duktiga inlånade 07 tjejerna från Ängby; Märta, Leona, Emelie och Lisen.

Vi tackar Hässelby SK för en trevlig eftermiddag!

Sofia Lindegård
Md img 6235
Md img 6238
Md ica bromma logo  1
Md adidas
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub