F06
Header fotboll
Md ica maxi v rmd

Fint resultat i Ica Maxi cup

16 aug, 2016
Fint spel och fint resultat i Ica Maxi Värmdö Cup. Det kanske bästa spelt vi presterat hittills resulterade i en fin tredjeplats av 16 startande lag. Det var en tuff dag med sex matcher. Spelet flöt fint i alla matcher även om tjejerna var rejält trötta på slutet. Den enda förlusten kom efter förlängning.

Tredjeplats i Stuvsta

5 maj, 2016
Sm square stuvsta 1
Stuvsta Outdoor bjöd på ett intensivt spelschema med fyra matcher på fyra timmar. Sammantaget bra spel och en rolig cup. Vi var en liten trupp med bara åtta spelare och det märktes då tjejerna inte riktigt orkade hålla tempot uppe genom alla matcher. Tack till Julia från F-07 som förstärkte oss. Läs mer
Md sanktan i sn

Bra början på säsongen

1 maj, 2016
Sanktan har startat och vi har redan hunnit spela fem matcher i olika konstellationer. En match var riktigt dåligt men i övrigt har det gått bra eller till och med mycket bra. Vi försöker hela tiden ta med oss det som är bra och slipa bort det som inte är bra. Bra närvaro på träningarna vilket är underbart att se.
Md premi r

Utesäsongen är igång

4 apr, 2016
Då var utesäsongen igång. Tjejerna gjorde en bra första träning som lovar gott inför våren. På torsdag tränar vi igen.

På söndag börjar vi träna igen

5 aug, 2015
På söndag börjar vi att träna igen. Som vanligt håller vi till på Ängby IP klockan 18-19. Sedan tränar vi torsdagar och söndagar. Välkomna!
Md junior

Provträning - Herrjunior

22 nov, 2017
Provträning under november och början av december. Anmäl dig nu! Läs mer
Md fotografering
Lagfotografering

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub