F10 Grön
Här visas nyheter.

Succe för årets Fotbollsskolor!

19 aug, 2019
Under tre veckor i sommar har vi haft läger på IP. Två veckor med Supercamp/Fotbollsskola i samarbete med Supercoach, och en egen-arrangerad Fotbollsskola. Läs mer

Framtidens Fotbollsledare

29 maj, 2019
Klubben har fått två unga ledare antagna till förbundets utbildning Framtidens Fotbollsledare. Utbildningen pågår under cirka ett år och inkluderar ämnen som föreningskunskap, ledarskap och spelarutbildning. Grattis Hannes och Sofia!

Vårplanering 2020

Efter en varm vinter med inomhusträningar, en del träningsmatcher och nu senast utomhusträningar under mars har vi fått våra träningstider för resten av säsongen - bra tider hemma på Ängby IP (se kalendern).

Klar är att inget just nu är sig likt pga Covid19, och vi förhåller oss tills vidare till klubbens och Svenska Fotbollsförbundets råd som uppdateras och finns att läsa på respektive hemsida.

Tills vidare tränar vi ute enligt tidigare planering, och kör på med några utomhus-träningsmatcher.

Välkommen till Ängby IF F-10 Grön!

Efter vintern som fortgått med aktiviteter både inne och ute tar vi klivet mot årets säsong!

Inför 2020 har ytterligare några tjejer tillkommit och vi är en fortsatt stor grupp som ser fram emot vårens träningar, matcher och cuper. Vill du träna och spela med oss? Kontakta någon av tränarna!

Hälsningar

Markus, Mårten, Pelle, Tobias, Tomas, Jessica och Fredrik


Utomhussäsongen 2019 är igång!

I helgen körde vi minicup och spelade matcher med FK Bromma på StoraMossen. Solen värmde, tjejerna satsade hårt och vi fick till fyra bra och roliga matcher!

Nu ser vi verkligen fram emot första utomhusträningen, tisdag 2/4.

HSK Vårcup 6 april 2018

Frostig morgon men sol och värme på HSK vårcup! Totalt sex tuffa och täta matcher mot Hässelby och Ängby VIT, härlig uppladdning inför våren och Sanktan!

Md adidas
Md stiftelsen fair play 1
Md ica bromma logo  1
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub