Ängby IF och Gatans Lag FF samarbetar

Publicerad 2019-05-03 14:13
Gatans Lag är en förening för samhällets utsatta personer, till exempel hemlösa människor. Föreningens vision är att genom fotboll hjälpa till att besegra missbruk, hemlöshet och kriminalitet. Klubben representerar Sverige i den årliga turneringen Homeless World Cup. Nu har Ängby och Gatans lag ingått ett samarbete som rör bland annat träningstider och föreningsutveckling.

Gatans Lag genom Viveka, Tony S och Tony K:

- Vi är otroligt tacksamma att vi fått möjlighet till det här fina samarbetet med Ängby. Det ger oss enormt bra förutsättningar att fortsätta utveckla vår verksamhet. Vi har redan startat igång träningar på helgerna vilket känns mycket positivt.

Ängby IF:s sportchef Oscar Borgh:
- Jag upplever dagligen fotbollens betydelse för våra medlemmar och det känns mycket bra att få möjligheten att bidra till att ännu fler människor får positiva effekter av sporten. Vi är en välmående förening vilket gör det naturligt för oss att lyfta blicken och bidra med det vi kan till andra människor. Vi ser fram emot ett gott samarbete framöver och tackar Gatans Lag för förtroendet.

Läs gärna mer om Gatans Lag på www.gatanslag.se eller på https://www.stockholmdirekt.se/…/gatans-lag-ar-en-vag-till…/

Md glff logo 120312 730
Md adidas
Md stiftelsen fair play 1
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub