Karlberg väntar i åttondelen i Stockholm Cup

Publicerad 2020-02-26 16:28
Under lördagen spelade HA sin första tävlingsmatch för året. En match som slutade i en 2-1-seger mot seriekollegan Hanvikens SK. Matchen är en del i Stockholm Cup och i potten ligger två platser i Svenska Cupens gruppspel 2021.

Med hårda vindar på Tyresövallens konstgräs gick vi till halvtid med underläge 1-0. Andra halvlek och medvind vilket gav en fördel och en annan matchbild. Vi ligger på och skapar oroligheter från start och får en straff med oss efter en fin sekvens med ett längre uppspel och individuell prestation av Fredrik - säker straff och 1-1 av samma spelare i 61' matchminuten. Detta följs upp direkt av 2-1 till Ängby i 65' minuten efter en fin upprullning där flera spelare är involverade och med Rasmus som målskytt.

Hanviken får till en forcering sista 15 men vi håller undan och skapar även lägen för 3-1, men en totalt sett tät match slutar 2-1.

Starkt att komma tillbaka efter underläge i halvtid. Många bra saker som gruppen arbetar med sitter bra men samtidigt finns naturligtvis förbättringsområden.

Nu väntar en tuff match i åttondelsfinalen mot Karlbergs BK. De återfinns i division 2 och har kvalat till div. 1 tre år i rad. Datum för matchen är inte fastställt men håll koll i kalendern!

Md screenshot 2020 02 24 at 16.13.42
Md adidas
Md stiftelsen fair play 1
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub