Hemsida

Kryss borta mot Degerfors (P19 Allsvenskan)

Publicerad 2021-06-17 11:56
Bortamatchen på Stora Vallas gräs slutade 1-1. Ängby tog ledningen efter en snabb omställning i 31:a minuten. Leo blev frispelad efter en lång fin löpning och satte säkert bollen till höger om målvakten. Degerfors hade mest bollinnehav men Ängby skapade flera riktigt bra chanser att utöka. I 83:e minuten kvitterade Degerfors och matchen slutade oavgjort.

Oscar Borgh, känns kryss som ett rättvist resultat?

-Ja, det kändes rättvist sett till hela matchen. Att släppa in ett mål sent i matchen när vi bör kunna hålla vår ledning känns ju lite snopet, men överlag rättvist.

Vad är ni mest nöjda med?

-Hur vi hanterar helheten i vår första riktiga bortamatch tillsammans. Degerfors är en storklubb som vi möter på naturgräs och vi genomför vår matchplan på ett bra sätt.

Nästa match spelas hemma på lördag mot Sirius som inlett starkt med två raka segrar. Hur går tankarna inför matchen?

-Det blir vår tuffaste match hittills. Vi kommer att behöva sätta vår matchplan och vara på topp i varje situation.