Ny kanslist

Publicerad 2019-03-18 13:41
Nu har klubbens nya kanslist Sussi börjat bli varm i kläderna och vi vill ge henne ett varmt välkomnande till Ängby-familjen!

Hej Sussi! Kan du berätta lite mer om din bakgrund och varför du valde att komma till oss?

- Jag har min bakgrund inom skolans värld där jag jobbat över 20 år tills jag för 2 1/2 år sedan sadlade om och började jobba på förvaltningen på ett företag som hyr ut möblerade lägenheter.
Som den sportintresserade tjej jag är kände jag att det vore spännandeatt få jobba inom sporten värld och när detta erbjudande kom från Ängby IF så var det inget att tveka på utan hoppade på direkt.
Har själv spelat både innebandy och fotboll, och brinner lite extra för just dessa sporter.

Såhär efter några veckors jobb - vad är dina första intryck av oss Ängbyiter?
- Mitt första intryck av Ängby IF har varit väldigt positivt. Alla jag varit i kontakt med hittills är trevliga och positiva så jag har verkligen känt mig välkommen. Det är en härlig stämning i klubben.

Var ligger fokus för dig just nu och var blir viktigt för kansliet framöver?
- Fokus ligger i lära mig om Ängby IF, sätta mig in rutiner för både för innebandy och fotbollen samt att komma in i rollen här på kansliet med allt var det innebär.
Viktigt framöver är att vara "spindeln i nätet" för Klubben och att ha en bra dialog med spelare, ledare och föräldrar samt att fortsätta driva på för att ha den härliga stämning som redan finns i Ängby IF.

Sussi kommer bistå våra medlemmar med allehanda frågor och ni når henne enklast på kansli at angbyif.se.Md adidas
Md stiftelsen fair play 1
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub