Nytt år – ny styrelse

Publicerad 2019-03-13 10:30
Den 19:e februari genomförde Ängby IF sitt årsmöte, då en ny styrelse också valdes in.

Ängby IF:s styrelse 2019

Övre raden: Rebecka Leffler, Alexandra William-Olsson, Åsa Ransmyr, Hanna Andersson, Gunilla Brogren, Anna Zerne

Undre raden: Stuart Lascelles, Gilbert Bissmarck (suppleant), Oskar Ahnfelt (ordförande)

Frånvarande: Magnus Lanzén och Jonas Ahnve (suppleant)


- Vi har till i år fått in en hel del ny och viktig kompetens i styrelsen, som dessutom blivit mycket mer jämställd, konstaterar Oskar Ahnfelt, ny ordförande i Ängby IF.

Styrelsen hade tidigare i veckan sitt första ordinarie styrelsemöte, då bland annat särskilt prioriterade områden diskuterades.

- Målsättningen är att steg för steg bygga vidare på den fantastiska resa som Ängby IF är mitt inne i, med enorma insatser från ledare, spelare, kansli och andra krafter i föreningen. Under året kommer fokus läggas på att stärka ekonomin och gå plus eftersom vi gjorde ett svagt resultat 2018. Bland annat tänker vi lägga extra kraft inom sponsringsområdet där vi definitivt kan göra mer.

Andra områden som prioriteras är en större satsning på att få fler medlemmar till innebandyn, fler kvinnliga ledare, fler aktiva som håller på längre och bättre kommunikation både mellan lagen, mellan ledare och lag samt för att stärka varumärket Ängby IF.

- Vi vet att Ängby IF betyder väldigt mycket för många boende i Ängby och närområdet runtomkring. Det är en stor styrka som vi vill bygga vidare på, och vi ska göra vårt absolut bästa för att fortsätta att utveckla den här föreningen, avslutar Oskar Ahnfelt.

Md adidas
Md stiftelsen fair play 1
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub