Nytt avtal mellan Ängby IF och Stadium/Adidas!

Publicerad 2019-01-15 14:18
Ängby IF har signerat ett nytt avtal för föreningskläder och material med Stadium som distributör av Adidas-utrustning. Avtalet gäller i fyra år från och med 2019-01-01 och vi kommer att ha våra föreningskläder och köpa utrustning till lagen på Stadium vid Bromma Blocks.

Jonas Spång, Adidas:

- Vi är stolta och glada över det fortsatta förtroendet som materialleverantör för Ängby IF, Ängby IF är en stukturerad förening som ska bli spännande att följa under 4 år framöver!

Andreas Välitalo på Stadium Team Sales Bromma:
- Vi på Stadium Team Sales i Bromma är enormt glada att Ängby IF har valt att komma tillbaka till Stadium. Ängby IF är den förening som ligger närmast oss geografiskt. Detta i sig gör det möjligt för oss att ge er den service som ni förtjänar samt att vi hoppas kunna bygga en lång relation med alla Ängby IF medlemmar.

Jonas Ahnve, styrelseordförande Ängby IF:
- Stadium har framgångsrik erfarenhet av att leverera utrustning till andra stora klubbar i Bromma. De har ett professionellt och modernt sätt att hantera materialförsörjningen. Avtalet är ekonomiskt mycket fördelaktigt för klubben, OCH vi får tillbaks den gröna träningströjan ;-) - så vi är nöjda med överenskommelsen!

Stadium har lovat att man i mitten av februari ska ha våra profilkläder på plats i Bromma Blocks. Håll utkik på vår facebook- och hemsida - så snart kläderna finns på plats så kommer vi att meddela det.

Md enhanced 20949 1411483233 8
Md adidas
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub