P19 Allsvenskan!

Publicerad 2020-11-18 10:48
Under ett unikt svårhanterat år, för samhället och fotbollen, har vi ett lag i föreningen som gjort en fantastisk prestation. Den äldre delen av vårt herrjuniorlag (P01/02) har genomfört flera kvalspel för att nu äntligen stå vid tröskeln till P19 Allsvenskan.

För tillfället råder det förbud mot matcher och träningar för spelare äldre än 15 år vilket har gjort att det sista kvalspelet är lagt på is. Vi är i ett sista kvalspel med Degerfors IF och IFK Luleå där alla möter alla en gång. De två bästa lagen kvalificerar sig för P19 Allsvenskan. Vi hann genomföra en match och tog en seger mot IFK Luleå. I övrigt har inga matcher spelats och vi väntar på mer info från förbunden om hur kvalet ska slutföras.

Oavsett hur det utvecklar sig är det en oerhört stark prestation från herrjunior och föreningens medlemmar, anställda och styrelse är mycket stolta.

Vi startar nu processen med att forma verksamheten för 2021 års P19 Allsvenska (pojkar 2002-2003). Intresserade spelare, tränare och verksamma kan kontakta oscar.borgh@angbyif.se för mer information.

Md p19a
Md adidas
Md stiftelsen fair play 1
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub