Hemsida

Samarbete med Yepstr

Publicerad 2023-01-17 12:15

Vår nya samarbetspartner Yepstr hjälper Ängby IFs ungdomar till sina första jobb Yepstr grundades 2015 med målet att bli världens största jobbskapare för ungdomar.

En app där du som ungdom enkelt och tryggt kan få din första anställning med bra villkor, där det ingår både försäkring och pension. Idag är Yepstr en av Sveriges största jobbskapare för ungdomar. Ett steg på vägen mot målet!

- Många frågar var vi hittar våra engagerade, drivna ungdomar? Ofta är det i föreningslivet där de visar sin kämpaglöd och utvecklar sin samarbetsförmåga.

Det blev således naturligt att sträcka ut handen till föreningslivet och få ett samarbete med Ängby IF, säger Jacob Rudbäck (VD på Yepstr).

Ängby IF arbetar inte bara med att utveckla spelarna på planen. Det är viktigt att de utvecklas även utanför plan.

De växer som individer och blir en god tillgång både för laget och samhället i stort.

Samarbetet med Yepstr stärks av att vi har liknande värdegrund och vision. Upplägget för samarbetet ser ut som följande:

Spelare från Ängby IF som laddar ned Yepstr kan välja att märka deras profil med vår emblem genom att skriva in "ÄngbyIF" under konto fliken i appen.

De kommer att bli anställda, försäkrade och få pension genom Yepstr.

Ungdomarna kan sedan söka jobb i deras närområde.

De kan bla. jobba som barnvakt, trädgårdsarbete, läxhjälp, hundvakt, IT-stöd mm.

För varje timme en Ängby IF spelare jobbar skänker Yepstr en del av pengarna direkt till klubben. Ungdomen får lika hög lön och hushållet betalar detsamma. En win-win-win! När du som supporter behöver hjälp i hemmet så ta då chansen att anställa någon av våra ungdomar.

Det gör du också genom Yepstr-appen. Du behöver bara registrera dig med Bank-ID sedan är du igång. Det är prisvärt, innefattas av RUT och du stödjer inte bara föreningen utan framförallt ungdomarna som får sin första jobbmöjlighet Stöd våra ungdomar och ge dem chansen!

Ladda ner Yepstr härMd 1
Md bigm
Md erik olsson svart
Md adidas
Tempsnip
Md stiftelsen fair play 1
Md 3
Md rf sisu stockholm vertical color pos rgb 2019
Md bromma blocks logo
Md yepstr logga
Md 2
Md logo yen  1
Md 4
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub