Innebandy Herr
Hemsida

Följ med Timmy på fisketur.....

Publicerad 2021-03-29 09:49
Md timmy s
Röstningen inför årets Ängby Awards priser är igång. Vi har fått in några röster men det stora flertalet återstår. Vi har fått oss en pratstund med Timmy som är ute och testar fiskelyckan genom att fiska röster.

Hej Timmy, Är du frisk?

Jo men visst är jag det, fysiskt i alla fall. Dock tär abstinensen av innebandy på psyket något fruktansvärt. Saknaden av att inte få känna doften av kaffe och Kongos målvaktställ i omklädningsrummet eller för den delen välja ut en valfri junior att göra livet lite extra surt för under träningen, den saknaden är stor.

Hur håller du igång nu när det är träningsuppehåll?
Sjukt nog är träningsdosen högre än någonsin. Snittar nog 6 dagar i veckan på gymmet med ganska tung och lågintensiv träning. Snart är det kyckling och broccoli säsong. Skulle tro att jag tränar överlägset mest men fortfarande är mest otränad i laget, bortsett målvakterna.

Hur håller du igång innebandyn då?
Inte mer än att man dammar av stickan ibland och står och bollar lite hemma i köket. Har gått från att kicka 5 till 10 gånger och skjutit av färg på väggen hemma.


Vem eller vilka tror du lagt på sig flest kilon i laget under träningsuppehållet?
Givet att är de relativt nyblivna papporna i laget. De är inga powerwalkande latte pappor direkt. Snarare avgrundsdjupa nedsättningar i soffan efter diverse sporttittande på TV.

Du ligger på 8e plats i 30 minutersutmaningen, Känner du dig hotad av Kjell eller Piber som ligger näst efter? Och Siktar du på att gå om Nils och Niklas Elmehed som ligger strax före?
Jag är inte orolig. Är tippad sist, av mig själv, och tänker ta hem det tipset. Har fortfarande inte sett Max på listan. Fegt att lämna W.O..

Säsongen avslutades efter endast 3 matcher, hur kändes detta?
Ni vet när man är sugen på en glass på McDonalds och det visar sig att glassmaskinen är trasig. Ungefär så. Först en Ilska i hela kroppen med ett muttrande röst som säger, "åh varje gång.." som sakta sprider sig till ett avgrundsdjupt tomrum när man sitter i bilen och tittar ut över parkeringen.

Ängby Awards Galan blir i varje fall av som vanligt!! Har du börjat fundera på vilka du ska rösta på till de olika priserna?
Fantastiskt, klart man funderar och ligger vaken om nätterna. Går att köpa mina röster om man skulle vilja. Budgivningen startar på 10 kr á röst.

Ängby MVP och Årets glädjespridare är väl bland de åtråvärdaste priserna, har du några favoriter att ta hem dessa?
Kommer alltid hävda att årets målvakt är det åtråvärdaste. Där är det tajt med tre målvakter med varsin match. Tänk på det när ni röstar att det inte är bara Piber och Kongo som vaktat kassen i år!!!

Till sist, vad vill du hälsa till dina lagkamrater och fans där ute?
Att jag kanske orkar två perioder nästa säsong.


Tack Timmy för din tid.

Och glöm inte att svara på mailet för att rösta på:

Lagets största glädjespridare. :

Ängby IF innebandys MVP (Mest värdefulla spelare) för säsongen:

All Star Team 2020/21:
Målvakt:
Back:
Back:
Center:
Forward:
Forward:

Årets Målvakt:

Årets Back:

Årets Center/Forward:

Kjell Magnusson
Md adidas
Tempsnip
Md stiftelsen fair play 1
Md yepstr logga
Md rf sisu stockholm vertical color pos rgb 2019
Md fatpipe black
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub