Innebandy Herr
Hemsida

Inför Duvbo IK Borta.

Publicerad 2019-12-13 16:56
Duvbo
Ängby IF tar blå linjen till Duvbo på lördag. Viktig match i den jämna H4M mot hemmalaget Duvbo IK. Vi har fått en pratstund med Duvbos Pressansvarige Eric Ekberg och våran egen profet Jens Marklund.

Match i helgen, läget i truppen?

JM - Ängby har de senaste matcherna spelat betydligt bättre, så stämningen följer resultaten. Seg inledning på säsongen men nu har vi kommit igång! Stämningen är god och granförsäljningen vid kansliet har gett resultat in i omklädningsrummet.

EE - Läget i truppen är bra ordentliga träningar i veckan med fullt manskap både på de obligatoriska inne träningarna samt de frivilliga men otroligt jobbiga fyspassen. Många kilometer avverkade i spåren.


6-6 mot AIK senast, speglade resultatet matchen?

EE - Vi gör en helt okej match i ungefär 30 minuter sedan spelar AIK med samma 5 spelare resterande del och tar ikapp det försprång vi hade. Vi har ett stenhårt skott i ribban sista sekunden av matchen men lyckas ej få in bollen.


10-4 seger mot Värtan senast. speglade resultatet matchen?

JM - Det tycker jag. Vi gör en bra defensiv insats i 60 minuter och en bra offensiv insats i kanske 40.


Fyra i tabellen är det bättre eller sämre eller ungefär som ni tänkt er?

EE - Känslan är att vi har spelar oavgjort en del matcher som vi borde kunnat avgöra tidigare och vunnit. Vi vill och ska ligga högre upp i tabellen.


Sist i den jämna tabellen, är det bättre, sämre eller ungefär hur ni tänkt er säsongen?

JM - Vi hade nog tänkt att vi skulle ligga högre upp, men nu är omställningen gjord och våra målvakter har nya tröjor så nu är det bara uppåt som gäller. Nils har dessutom tagit sig förbi första täck nu, men fastnar i andra så om det lossnar snart så kommer han göra dubbelt så många mål.


Vilket är det bästa laget ni mött denna säsong?

JM - Daniel Thorsson

EE - Daniel Thorsson utan tvekan.


Vilka lag tror ni kommer ligga under strecket efter säsongen?

JM - Det blir nog Värtan och AIK.

EE - Förhoppningsvis två lag som har hemmaplan långt bort så vi slipper åka så jävla långt.


Om tomten kommer med julklappar vad önskar ni er då?

JM - Det vore kul om prenumerationen på grepplindor som jag och Ludvig förhandlade till oss vid övergången skulle sätta igång. Sen vore det kul om Axel dök upp efter jul. Sen vet man ju aldrig vad tomten kommer med för klappar, kanske Nils Philip Wiberg?

EE - En tränare eller två vore trevligt så vi med lite matchcoachning kanske slipper släppa in fyra-fem mål sista perioden och tappa massa poäng.


Hur går det i helgens match?

JM - Ängby är på gång, 9-6 med sista i öppen kasse. Nemo gör 2+1, där +1 är en passning i bröstet på Eliasson som går in.

EE - Det beror på spelarnas dagsform. Många tidiga matcher denna säsong, skiftande kvalité i uppladdningen inför. Det har varit schletet men förhoppningsvis går det bra!


Till sist släpper jag ordet fritt, vad vill du hälsa till Duvbo och publiken?

JM - Lycka till Duvbo, och publiken - missa inte denna hårresande föreställning där Ängby i teorin kan klättra från 10e plats till 5e.


Vi tackar för pratstunden, bänkar oss och väntar på att domaren ska blåsa igång matchen!!

Kjell Magnusson
Md adidas
Tempsnip
Md stiftelsen fair play 1
Md yepstr logga
Md rf sisu stockholm vertical color pos rgb 2019
Md fatpipe black
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub