Innebandy Herr
Hemsida

Veckans lista: de fem största skillnaderna mellan SSL och division 5

Publicerad 2018-02-16 16:27
Efter två månaders uppehåll är det äntligen dags för en ny lista. Lagom till helgen. Denna gång är det Oscars tur, ja han spelar faktiskt fortfarande i laget, att lista de fem största skillnaderna mellan SSL och Division 5. Här kommer lite fredagsläsning att avnjuta på vägen hem från jobbet.

Då var det dags, den efterfrågade listan; de 5 största skillnaderna mellan SSL och division 5 Stockholm mellersta. Då jag sitter på en oerhörd kompetens efter alla mina 5 matcher fick jag uppdraget att knapra ihop denna lista. Vänligen notera att listan är helt utan inbördes ordning

1. Servicen i periodpaus

I SSL har man alltid möjlighet att få i sig energi via banan, kexchoklad, sportdryck osv. I division 5 är det närmsta man kommer detta en trött banan Timmy har släpat med sig från Karlberg eller en avslagen varm Nocco från Stefan.

2. Hur och vad man sitter på i båsen

I SSL är det mjuka bekväma stolar med handdukar utlagda för den som vill. I division 5 är det bänkar hårdare än granit samt coachernas överdragströjor som ev lyckas torka bort lite svett i nacken när dom smidigt försöker smyga förbi bakom bänken.

3. Hur man tar sig till bortamatcher

I SSL är det alltid egen buss med varsitt dubbelsäte osv. I division 5 får man hanka sig fram via Sveriges tröttaste kollektivtrafik, SL. Men lite extra spänning i vardagen med ett oväntat signalfel är väl aldrig fel?

4. Hur man värmer upp

I SSL värmer man upp med matchvärmning på morgonen följt av promenad, massage samt 25 minuters uppvärmning på plan innan match. I div 5 blir matcherna egentligen endast 2 perioder då hela 1:a perioden är de båda lagens uppvärmning. Detta ger dock extra utrymme för spelare som Mattias och Max som helst inte springer i onödan.

5. Sist men inte minst, segermusiken

Här skulle jag vilja göra en jämförelse mellan div5 och alla andra typer av speltyper; poolspel, pojklagsinnebandy, distriktslags-SM, juniorallsvenskan, SSL osv osv. Jag har då aldrig tidigare varit med om den så otroligt låga nivån på musik som vår "nya segerlåt". Kanske bör vår så vanligtvis eminenta Nils byta karriär då denna låt skulle passa bättre i en tysk vuxenfilm av det hårdare stuket.

Oscar
Md adidas
Tempsnip
Md stiftelsen fair play 1
Md yepstr logga
Md rf sisu stockholm vertical color pos rgb 2019
Md fatpipe black
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub