Innebandy Herr
Hemsida

Veckans lista: de fem bästa vinnarlåtarna

Publicerad 2018-02-23 14:05
Ny vecka. Ny lista. Nils levererar de fem bästa vinnarlåtarna.. Denna lista kommer inte lämna någon oberörd, vare sig man står i skidliften eller sitter på en buss ut till Kallhäll Sporthall.

På uppdrag av den listgalne Kjell har jag fått uppdraget att delge en objektiv, det vill säga helt personlig, lista över de fem bästa låtarna att spela efter en seger. Här kommer därför Topp fem vinnarlåtar:

(En topp fem-lista som i sig utan problem tar en plats bland topp fem på en topp fem-lista över stökiga topp fem-listor).

1. Ängby IF:s vinnarlåt (trad.)

Trots att den hade världspremiär så sent som i söndags har vår nya vinnarlåt redan blivit en storfavorit. Under tisdagsträningen haglade det i förfrågningar om vi inte kunde spela den till uppvärmningen, övningarna, tvåmålet och framförallt till sargrivandet. Is i magen grabbar – efter nästa vinst är succélåten tillbaka igen. Och efter nästa, och efter nästa, och efter nästa…
Med sitt glädjefyllda och passionerade predikande om att fly bort från hela skiten (ifrån stan!), är den en given etta på denna lista.

2. All I Do Is Win (DJ Khaled)

Det känns omöjligt att komponera en lista över vinnarlåtar utan att tänka på DJ Khaled vars hela musikarv tycks ha syftet att påminna oss om att han har lyckats. (Försök att hitta en bild på honom utan en fet guldkedja, vettja). Skivbolaget heter We the best Music, skivan heter Victory och låten som kröner den heter All I Do Is Win.
No matter what.

3. Ååh Timrå (Timrå IK Supporterklubb)

Ååh Tiiimrååå, Ååh Tiiimrååå – Åh Timrååååhå
Ååh Tiimrååå, Ååh Timrååå – Åå-åh Timrååå-å.

Magiskt.

4. Campione (E-Type)

E-Type. Är. Så. Jävla. Fet.

5. Vi vinner ni stinker (Just D)

Kjells val. Men budskapet är tydligt och Wille Crafoord har ju knappast fel när han med frenesi skaldar att
"En torsk kommer alltid vara en torsk".

Bubblare

Champions (Kanye West mfl).

Har man råd med en "hundred thousand dollar chandelier" har man fan gjort mer än att vinna – då är man en jävla Champion.

Första Femman (Fattaru ft Fjärde Världen)

Faller på att det mer är av en uppladdningslåt än en vinnarlåt. I övrigt ett utmärkt exempel på hur en vinnarlåt ska låta. Bäst att du lämnar guzzen hemma när er stad besöks av första femman.

Nils
Md adidas
Tempsnip
Md stiftelsen fair play 1
Md yepstr logga
Md rf sisu stockholm vertical color pos rgb 2019
Md fatpipe black
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub